Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ VIENTO (πρ. FLAMINGO) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΟΣΟΥΡΑ
Στις 14 Οκτωβρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε την σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής προκειμένου να διεκδικήσουν την εξαίρεση των αρχαιολογικών χώρων του νησιού από την σχεδιαζόμενη πώληση στην COSCO.

-->

H Επιτροπή αυτή σε ελάχιστο χρόνο με αλλεπάλληλες επαφές σε κυβερνητικό επίπεδο , με γνώση και αδιάψευστα στοιχεία μπόρεσε να εξαιρέσει την Κυνόσουρα από την πώληση, την οποία μάλιστα είχαν σχεδιάσει να την μετατρέψουν από Ιερό μνημείο σε Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.
Η Επιτροπή αυτή η οποία καταργήθηκε από την Δήμαρχο, διαπράττοντας ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά λάθη της θητείας της, συνεχίζει την προσπάθειά της ως «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΏΡΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ»
Αύριο Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα στο VIENTO (πρ FLAMINGO) η Επιτροπή πολιτών δίνει Συνέντευξη τύπου αναφέροντας για αυτά που πέτυχε, σε αυτά που πρότεινε και δεν εισακούστηκε, σε αυτά που μπορούν να γίνουν για να μπορέσει ο Ιερός χώρος της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας οποίος ασελγείται βάναυσα να μετατραπεί σε παγκόσμιο ιστορικό μνημείο όπως αξίζει.


από το προσωπικό λογαριασμό στο facebook του Μάνου Δερτούζου