Η απάντηση της Δημάρχου Σαλαμίνας στον Γ. Τσαβαρή

Σχετικά  με την σημερινή δημοσίευση του Δημ. Συμβούλου κ.Τσαβαρή με την οποία επαίρεται για την έκβαση των δικαστικών του περιπετειών, κατηγορώντας ευθέως τους πολιτικούς του αντιπάλους για δήθεν προσπάθεια πολιτικής εξόντωσής του, έχουμε να πούμε τα εξής:
  • ‘Ολες οι μέχρι τώρα καταδικαστικές ή αθωωτικές αποφάσεις των δικαστηρίων που αφορούν τον ίδιο, είναι αποτέλεσμα είτε Αυτεπάγγελτων Διώξεων είτε μηνύσεων από διάφορες Κρατικές Υπηρεσίες.  Συνεπώς, η κατηγορία που απευθύνεται συλλήβδην στους κατά φαντασία του πολιτικούς αντιπάλους είναι αβάσιμη και ακατανόητη. 
-->

  •   Επειδή η καταγγελία του είναι γενική και αόριστη, σε ό,τι μας αφορά η  Δήμαρχος δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει κάνει καταγγελία ή μήνυση εναντίον του, παρά την κατά καιρούς δυσφημιστική και ανοίκεια συμπεριφορά του τόσο προς την ίδια όσο και προς την οικογένεια της και τούτο διότι εμπιστεύεται το αλάθητο ένστικτο του κόσμου. Απεναντίας, ο ίδιος έχει προβεί σε πολλές απερίσκεπτες μηνύσεις και αγωγές τόσο κατά αιρετών όσο και πολιτών. Αντί λοιπόν να ψάχνεται για δικομανείς, ας κοιτάξει στο καθρέπτη και σίγουρα θα τον εντοπίσει. Ίσως τότε να ανακαλύψει και τον αντίπαλο του.
     
  •   Τέλος, προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας και παραπληροφόρησης, ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση αποφάσεων του Δημ. Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής και μετά από ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας, ο Δήμος προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα του και το χρήμα των Δημοτών υποχρεώθηκε να υποβάλει 3 Εγκλήσεις εναντίον του οι οποίες δεν έχουν ακόμα εκδικαστεί. Οι εγκλήσεις αυτές αφορούν σοβαρά αδικήματα με οικονομικό περιεχόμενο, τα οποία φέρεται ότι διέπραξε κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του ως Δήμαρχος.

  • Ούτως εχόντων των πραγμάτων, πάσα προσπάθεια διαστρέβλωσης των γεγονότων προσκρούει στην αλήθεια και είναι καταδικασμένη να αποτύχει.



                                                          Σαλαμίνα 2/3/2017

                                                         Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας