Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Εξωραιστικός Σύλλογος Αγ. Νικολάου: Σχετικά με την παιδική χαρά

Κύριε διαχειριστά
       Σε συνέχεια της αναρτήσεως σας για την παιδική χαρά του Αγ. Νικολάου  και επειδή ανώνυμοι σχολιαστές αναφέρουν για δήθεν αδιαφορία του Συλλόγου μας για το θέμα  σας γνωρίζουμε τα εξής .
      Το ΔΣ  του Συλλόγου μας από το 2013 μέχρι και σήμερα πολλές φορές  έχει  επισημάνει προφορικώς  και εγγράφως στο Δήμο  την κατάσταση της παιδικής χαράς.
-->


      Επίσης έχει προτείνει   και τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο Δήμος για να λάβει το πιστοποιητικό  καταλληλότητας λειτουργίας της εν λόγω παιδικής χαράς.
      Επιπλέον παράλληλα με τα έγγραφα είχαμε επισυνάψει σε αυτά και φωτογραφίες με την παλαιότερη κατάσταση της παιδικής χαράς στην οποία όντως έχει γίνει   κάποια σχετική βελτίωση από τον Δήμο .
     Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα από τα έγγραφα του Συλλόγου μας προς τον Δήμο Σαλαμίνας με τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες που αφορούν  την παιδική χαρά του Αγ. Νικολάου.                          ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΑΓ .ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ                       Σαλαμίνα  17-09-2013
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ               Αριθμ. Πρωτ.   11
Τ. ΔΙΕΥΘ. Ακτή Καραϊσκάκη 61
Τ.Κ. 18900 ΣΑΛΑΜΙΝΑ                                                    ΠΡΟΣ
ΤΗΛ: 6974588127                                                               ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 


ΘΕΜΑ: Παιδική Χαρά Αγίου Νικολάου
ΣΧΕΤ: ΥΠΕΣ 28492/11-5-2009 (ΦΕΚ Β΄ 931/18-5-2009)


     Σας γνωρίζουμε ότι καθημερινά επισκέπτονται την παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας μεγάλος αριθμός μικρών παιδιών με τις συνοδούς τους.
    Οι εγκαταστάσεις της βρίσκεται σε κακή κατάσταση και εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για τα μικρά ανήλικα παιδιά που τις χρησιμοποιούν, επειδή αυτές δεν έχουν συντηρηθεί επί πολύ καιρό.
    Σε πολλά παιχνίδια, τα ξύλα στήριξης έχουν σαπίσει και σε μερικά τμήματα οι σανίδες έχουν ξεκολλήσει, ενώ οι σιδερένιες βάσεις στήριξης στις κούνιες και στο μονόζυγο έχουν διαβρωθεί.    
    Ο χρωματισμός και το δάπεδο βρίσκονται σε κακή κατάσταση και προκαλούν το αποτροπιασμό των επισκεπτών.
    Οι γονείς των ανήλικων παιδιών κατ΄ επανάληψη έχουν διαμαρτυρηθεί στο Σύλλογο μας για την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκονται τα παιχνίδια και για τους κινδύνους υγείας και ασφάλειας που εκτίθενται τα μικρά παιδιά που τα χρησιμοποιούν.
   Επιπλέον ο φωτισμός της είναι πλημμελής και μερικές κολόνες που βρίσκονται μέσα στην παιδική χαρά είναι σπασμένες..
    Κατόπιν των παραπάνω και μέχρι την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής και πιστοποίησης της εν λόγω παιδικής χαράς, σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την αποκατάσταση των αναφερθέντων ζημιών και επιπρόσθετα να εξετάσετε τη δυνατότητα υλοποίησης των παρακάτω:

Α) Την εκτέλεση αυτοψίας στην παιδικά χαρά από αρμόδιο προσωπικό του Δήμου
      και την καταγραφή παρατηρήσεων.
Β) Την σταδιακή επισκευή του φθαρμένου εξοπλισμού που  η λειτουργία του άπτεται
      της ασφάλειας  των παιδιών.
Γ) Την ενίσχυσης του υπάρχοντος φωτισμού
  
Δ) Την εγκατάσταση πινακίδας στη είσοδο της παιδικής χαράς με οδηγίες προς τους 
      επισκέπτες για τη λειτουργία αυτής σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.
Ε) Τον καθορισμό υπεύθυνου για τη λειτουργία της παιδικής χαράς με συγκεκριμένα
      καθήκοντα.
ΣΤ) Την εγκατάσταση μιας βρύσης με πόσιμο νερό.

    Σε περίπτωση που κάποια από τα χαλασμένα όργανα ή εξοπλισμός δεν είναι δυνατόν να επισκευασθούν παρακαλούμε να απομακρυνθούν από την παιδική χαρά για λόγους ασφαλείας.
    Για πληρέστερη ενημέρωσή σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες από τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς που έχει υποστεί ζημιές.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ
Φωτογραφίες της παιδικής χαράς
   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               


 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΣΙΛΗΣ                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  

31 σχόλια:

 1. Ανώνυμος14/3/17 18:11

  ΑΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΜΙΝΑΡΕΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/17 00:22

   ΣΩΣΤΟΣ.
   ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ?

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος14/3/17 21:30

  Το εγγραφο αυτο ειναι απο το 2013 μεχρι σημερα εχουν περασει 4 περιπου χρονια και απ οτι φαινεται δεν εγινε κατι ουσιαστικο για βελτιωση των συνθηκων.Λεμε λοιπον στον Συλλογο του Αγιου Νικολαου γιατι δεν καταγγελει τον Δημο γι αυτο?Γιατι δεν κανει καποια κινητοποιηση εστω στο fb που... αγαπουν αρκετοι απο τα μελη του?Αντε κυριοι αφηστε τα καφε και τις κρισεις για τους αλλους και ασχοληθειτε ΣΟΒΑΡΑ με το εργο σας(που εσεις επιλεξατε να κανετε) αν θελετε να σας παρει και ο κοσμος της περιοχης στα ΣΟΒΑΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος14/3/17 22:55

  Η Δήμος Σαλαμίνας έχει ανταποκριθεί πλήρως στο από 17/9/2013 αίτημα του Συλλόγου του Αγίου Νικολάου και έχει επισκευάσει, κατασκευάσει, καλλωπίσει, συντηρήσει και εμπλουτίσει με νέες κατασκευές τη παιδική χαρά. Σήμερα η παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας. Οι γονείς των ανήλικων παιδιών διαμαρτύρονται επειδή αυτή είναι κλειστή επί πολλούς μήνες και ο Σύλλογος δεν φροντίζει να την ανοίξει. Ο Σύλλογος γνωρίζει πολύ καλά ποιος έχει κλειδώσει τις εισόδους και αντί να μεριμνήσει για την επίλυση του προβλήματος κάθετε στην καφετέρια και κουτσομπολεύει και θάβει πολιτικούς αντιπάλους και όχι μόνο. Επίσης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα χρησιμοποιεί άσχετα έγγραφα.
  Οι γονείς των ανήλικων παιδιών διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της παιδικής χαράς και όχι για την επισκευή, συντήρηση, κατασκευή, καλλωπισμό κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/17 00:40

   Μηνάρα πήγαινε λάδωσε τους μεντεσέδες με λίγο νταμαρόλαδο.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/17 10:56

   εσυ λες οτι ειναι ολα καλα και σου φταιει ο Συλλογος και οχι ο Δημος ο παραπανω λεει οτι δεν ειναι καλα, ρε αναμουνου Μηνα

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος15/3/17 00:07

  Δεν πιστεύω στα λεγόμενα του εμπαθή και άσχετου σχολιαστή αλλά στο έγγραφο του Συλλόγου στο οποίο φαίνεται οτι παρότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια δεν εχει καταφέρει ο Δήμος να εξασφαλίσει το προβλεπόμενο απο την νομοθεσία πιστοποιητικο ασφαλείας για τις παιδικές χαρες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/17 09:04

   Αγαπητέ 00:07 Πρέπει να γνωρίζετε ότι το έγγραφο είναι από 17/9/2013 και ο Δήμος Σαλαμίνας έχει επισκευάσει, συντηρήσει και διορθώσει όλα τα παιδικά παιχνίδια. Σήμερα η παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου πληροί όλους τους όρους ασφαλείας. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος (ο Σύλλογος το γνωρίζει) έχει κλειδώσει τις εισόδους και δεν μπορούν τα μικρά παιδιά να μπουν μέσα για να παίξουν. Μπορεί κάλλιστα ο Σύλλογος, μετά από συνεννόηση με το Δήμο, να παραλάβει τα κλειδιά και με μέριμνα του, να ανοίγει και κλείνει τη παιδική χαρά σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας που έχει αναρτηθεί στην είσοδο της παιδικής χαρά.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/17 09:54

   φιλε μου τι ειναι αυτα που λες δεν ντρέπεσαι;τι ειναι η δημοσια περιουσια,η περιουσια των δημοτων, τσιφλίκι του καθενος;αντε τραβα τωρα παρα κατω να πεις τις βλακειες σου,την παιδικη χαρα την εκλεισε ο δημος οπως και αυτη στο καματερο ,δεν εχουν τις προϋποθέσεις που οριζει ο νομος αυτα και τιποτα αλλο(κακες υπηρεσιες δινεις στη δημαρχο να σου τονίσω)

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/17 11:35

   Όλο το καλοκαίρι η παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου λειτουργούσε κανονικά, σύμφωνα με το ωράριο που έχει αναρτηθεί σε πινακίδα στην είσοδο της. Ο Δήμος είχε φροντίσει και επισκευάσει, κατασκευάσει, χρωματίσει όλες τις κούνιες, κάγκελα κλπ και πληρούσε όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που προβλέπει η νομοθεσία. Όλοι οι επισκέπτες ήσαν ευχαριστημένοι και είχαν κάποιο καλό λόγο να πουν για το Δήμο.
   Δυστυχώς λίγο μετά το καλοκαίρι η παιδική χαρά κλειδώθηκε, από κάποιον που ο Σύλλογος τον γνωρίζει. Οι παιδικές χαρές αγαπητέ, δημιουργούνται από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, για να τις απολαμβάνουν τα μικρά παιδιά και όχι να παραμένουν κλειστές. Η παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου παραμένει κλειστή από το φθινόπωρο. Τα μέλη του Συλλόγου τι κάνουν; Ας σταματήσουν λοιπόν να κουτσομπολεύουν και να στοχάζονται στις καφετέριες και ας ασχοληθούν με τα προβλήματα των κατοίκων του Αγίου Νικολάου. Αν δε μπορούν ή δεν θέλουν να παραιτηθούν και να μας αδειάσουν τη γωνία.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/17 12:26

   οσες φορες και να το πεις θελοντας να παραπληροφορήσεις η απάντηση θα ειναι παντα η ιδια,οι παιδικες χαρες οπως και αυτη του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ κλειδωθηκαν γιατι δεν τηρουν τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νομος και κλειδώθηκαν απο τον δημο,σε ευνομούμενες κοινότητες δεν υπαρχει πολιτης ο οποιος μπορει να κλείσει ετσιθελικα παιδικη χαρα

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/3/17 13:50

   Απάντηση 12:26 Θέλετε να μας πείσετε ότι, όλο το καλοκαίρι η παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου, λειτουργούσε παράνομα (χωρίς να πληροί τις προδιαγραφές) και το χειμώνα ο Δήμος κατάλαβε την παρανομία και την έκλεισε; Δηλαδή όλο το καλοκαίρι που λειτουργούσε εγκυμονούσε κίνδυνο για τα μικρά παιδιά; Ο Σύλλογος πως επέτρεπε τέτοιο έγκλημα; Γιατί δεν το κατάγγειλε;

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/3/17 14:37

   ναι αυτο θελω να σου πω και οτι για να την κλείσουν τους βαλανε οι απο πανω η κεντρικη διοίκηση το μαχαίρι στο λαιμό ,αυτο θελω να σου πω,τους εθεσαν προ των ευθυνων τους και σε περιπτωση ατυχηματος θα τους δενανε,ο συλλογος τελος δεν εχει θεσμικη υποσταση δεν μπορει να απαγορεύσει να επιτρέψει, να αποφασισει ,μπορει μονο ενημερωσει ,να προτεινει,να διαμαρτυρηθεί,αυτα

   ποσο δυσκολο λοιπον ειναι να το καταλάβεις;προφανως και δεν θελεις γιατι δεν σε βολευει

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/17 15:26

   14;37 Μπορείτε να μας πληροφορήσετε (απαντήσετε):
   α) Ο Σύλλογος έχει στείλει έγγραφο στο Δήμο που να τον ενημερώνει σχετικά με την ακαταλληλότητα χρήσης της παιδικής χαράς;
   β) Γιατί αφήσατε τα μικρά παιδιά να παίζουν αμέριμνα, όλο το καλοκαίρι, σε μια παιδική χαρά που γνωρίζατε ότι ήταν ακατάλληλη και γιατί δεν κατήγγειλαν το γεγονός;
   γ) Πότε η Κεντρική Διοίκηση έβαλε στο λαιμό το μαχαίρι (όπως ισχυρίζεσαι) πριν από το καλοκαίρι ή μετά το καλοκαίρι;
   δ) Τι σχέση έχει το έγγραφο που έχετε αναρτήσει με την απαγόρευση λειτουργίας της παιδικής χαράς.
   Το έγγραφο 17/3/2013 αναφέρεται σε ελλείψεις που έχει η παιδική χαρά και όχι σε απαγόρευση λειτουργίας της.
   Μήπως ο Σύλλογος δεν κάνει καλά τη δουλεία του;

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/3/17 19:06

   απανταει η αναρτηση του συλλογου,ηρθες εδω να μας κανεις τον κουγια και να σου απαντησουμε στα αυτονόητα,διαβασε τι λεει προς το δημο ο συλλογος,γελαει ο κοσμος με αυτα που γραφεις

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/3/17 19:44

   Ρε καραγκιοζάκι θα σταματήσει να υποκρίνεσαι και να απαντάς στα ερωτήματα; Οι επισκευές, κατασκευές κλπ έγιναν και η παιδική χαρά λειτουργούσε κανονικά όλο το καλοκαίρι. Αφού δεν πληρούσε τους όρους λειτουργίας γιατί δεν τη κλείσατε το καλοκαίρι αλλά την αφήσατε και τη κλείσατε το φθινόπωρο.

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος15/3/17 20:11

   στα ειπα ρε μαπα 100 φορες ήρθε χαρτι απο τους απο πανω στο δημο οτι η θα τηρήσουν τους κανονες και τις προδιαγραφές ασφαλειας η θα τις κλείσουν τώρα,γιατι σε περιπτωση ατυχηματος θα τους βαλουν μεσα,ειδε και αποειδε η κυρα κατινα τι να κανει τις έκλεισε και αυτη και του καματερου,ποσες φορες πρεπει να στα πουμε για να τα καταλαβεις ρε λουκουμα;

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/3/17 20:16

   για να στο κανω νιανια,τα πασαλείμματα που ειχε κανει ο δημος και τα βαφτίζεις εσυ επισκευές για το υπουργειο δεν ηταν αρκετα ωστε να ειναι ασφαλείς τα παιδια που χρησιμοποιούσαν τις παιδικες χαρες,γκεγκε η νουκου γκεγκε;μαπα

   Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15/3/17 23:00

   20:21 και 20:16 Πες ξεκάθαρα την αλήθεια χωρίς υπεκφυγές και περικοκλάδες. Η παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου, όλο το καλοκαίρι, λειτουργούσε χωρίς νομιμότητα (παράνομα) και τα ανήλικα παιδιά κινδύνευαν. Δηλαδή η παιδική χαρά δεν ήταν πιστοποιημένη από την αρμόδια Υπηρεσία και ο Δήμος την είχε ανοικτή. Εύγε στο Δήμο για την προστασία που προσφέρει στα ανήλικα παιδιά!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  13. Ανώνυμος16/3/17 08:55

   τωρα μιλας σωστα

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος15/3/17 10:39

  Τι λέτε ρε παιδιά; Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΑΕ ζητάει από τη σημερινή Δήμαρχο 230.000 ευρώ για προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών τα έτη 2012-2013. Ο τότε Δήμαρχος και ο τότε αντιδήμαρχος υπέγραψαν ότι τα παρέλαβαν και η Σαλαμίνα γέμισε από χιλιάδες όργανα για να φάνε και οι κότες, μόνο που δεν τα ... είδε κανείς. Για μένα μετράνε τα χαρτιά, τα τιμολόγια. Τι μου λέτε τώρα εσείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος15/3/17 11:00

  ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/17 11:41

   ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/17 16:21

   και τι μας νοιαζουν εμας οι σύλλογοι ρε βλάχο .εμεις πληρωνουμε ενα σωρο λεφτα για δημοτικα τελη για μισθους δημαρχων αντιδημαρχων υπαλλήλων και θελουμε να πηγαινουμε τα παιδια μας στις δημοτικες χαρες

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/17 17:51

   16΄21 Ρε βλάκα, δεν γνωρίζεις ότι οι εξωραϊστικοί σύλλογοι έχουν ιδρυθεί για να φροντίζουν για την επίλυση των προβλημάτων και τον καλλωπισμός της περιοχής τους; Δεν γνωρίζεις ότι ευθύνονται και κρίνονται και επικρίνονται για τις παραλήψεις, αργοπορίες και μα@@@ιες τους; Εάν όλα τα προβλήματα τα προέβλεπαν και τα επίλυαν οι Δήμοι και οι Δημόσιες υπηρεσίες, τότε τι τους θέλουμε τους Συλλόγους; Για φρου φρου και αρώματα;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/17 19:38

   απο ποτε ο συλλογος εχει δικαιοδοσία για να κανει πράξη τις υποχρεώσεις της πολιτείας;Ο δημος πρεπει να κάνει τη δουλειά του,γιατι με την ιδια λογικη (τη δικη σου) αφου εχουμε συλλογους τι την θελουμε την δημαρχο,για φρου φρου κι αρωματα;;;στο ξαναλεω πολυ κακες υπηρεσίες παρέχεις προς τη δημαρχο δείχνει να περιστοιχίζεται απο κοπανους σαν και σένα

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/3/17 22:43

   Ρε βλάκα, οι Σύλλογοι υπάρχουν επειδή οι Δήμοι και οι Δημόσιες Υπηρεσίες δεν κάνουν καλά τη δουλεία τους και όχι να τους αντικαταστήσουν. Εάν οι Δήμοι έκανα σωστά τη δουλειά τους δεν χρειάζονταν. Οι Σύλλογοι είναι φορείς πίεσης προς στους Δήμους και τους υποδεικνύουν τα προβλήματα της περιοχής και όχι να φτιάχνουν.

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος15/3/17 17:43

  καθαρίστε και επισκευάστε καμιά παιδική χαρά λούστροι πριν χτυπήσει κανένα παιδάκι, αλλιώς σφαγίστε τις και αφαιρέστε τα παιχνίδια από μέσα...ωραίες οι θεωρίες αλλά κάντε και τίποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος15/3/17 17:55

  Ζητείτε Νέρωνας...χαχαχα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος15/3/17 20:57

  τι την θελατε χωρις δευτερη σκεψη την ανακοινωση ορε παλληκαρια ? πηγατε για μαλλι και βγηκατε κουρεμενοι τελικα αιντε να βραβευσετε κανα πρωην..... κανετε και καμμια αναρτηση στο φβ και φτανει ως εκει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος16/3/17 09:16

  Ο Σύλλογος του Αγίου Νικολάου δεν μπορεί να μας πληροφορήσει γιατί έκλεισε η παιδική χαρά και πότε θα ανοίξει. Ο δε αόρατος μηνάκος μας παραπληροφορεί και μας χλευάζει με το δικό του ιδιόμορφο τρόπο.
  Μήπως θα μπορούσε ο Δήμος να αναρτήσει μια σχετική με το θέμα ανακοίνωση;
  Δεν μπορεί ο Δήμος να έχει σπαταλήσει τόσα χρήματα για την κατασκευή και επισκευή της παιδικής χαράς του Αγίου Νικολάου και αυτή να παραμένει κλειστή επί πέντε μήνες.
  Οι κάτοικοι πρέπει να γνωρίζουν τα αίτια που έκλεισε και πότε θα ανοίξει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.