Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Η Δήμαρχος μας κατάργησε, εμείς συνεχίζουμε.

Καταθέσαμε σήμερα 2-3-2017 το εξώδικο εναντίον του ΟΛΠ για ματαίωση της εγκατάστασης πλωτών δεξαμενών επισκευής πλοίων στην Ψυτάλλεια. Βλέπε σχετικό ΕΔΩ
Το εξώδικο είχε ψηφιστεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 12-10-2016.


-->
Η Δήμαρχος αντί να το εφαρμόσει, όπως είχε ιερή υποχρέωση, απέναντι στη Σαλαμίνα και τους κατοίκους της, ενήργησε πέρα από κάθε δεοντολογία, λογική και ηθικό καθήκον.
Με μία ανήκουστη απόφαση, κατάργησε την Επιτροπή και ακύρωσε το εξώδικο.

Εμείς δεν καταθέτουμε τα όπλα, συνεχίζουμε τον αγώνα πλαισιωμένοι από νέα μέλη και ενεργούς πολίτες. Και ξέρουμε και μπορούμε.
Όπλο μας η νομιμότητα, στόχος η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Σαλαμίνας και σύμβουλος ο ειδικός καθηγητής-συνταγματολόγος κ. Γεραπετρίτης.
Το εξώδικο υπογράφεται και από το σύνολο, σχεδόν, των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης του Δήμου Σαλαμίνας.
Την προσεχή Πέμπτη 9 Μαρτίου και ώρα 5 μ.μ. θα δώσουμε Συνέντευξη τύπου στο Viento, (πρ.Flamingo), για τη μέχρι τώρα πορεία μας και τις επόμενες κινήσεις της Επιτροπής.

Επιτροπή Πολιτών
για τη διεκδίκηση των αρχαιολογικών
χώρων της Σαλαμίνας

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/17 08:10

    Μπορείτε να μας πληροφορήσετε ποία είναι τα μέλη της εν λόγω επιτροπής (ονοματεπώνυμα) και αν σε αυτή μπορούν να συμμετέχουν και άλλα; Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βοηθήσουν ενεργά στην προσπάθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/17 09:20

    ΚΙ ΕΓΩ...ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩΩΩΩΩΩ....ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΙΛΟΙ,ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΑΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΑΡΕ ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΜΩΡΕ...ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ...ΕΝΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.