ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «Τον καινούργιο χρόνο» και «Σαν τον Άη Βασίλη»

Ο Δήμος Σαλαμίνας για ακόμα μια φορά έδειξε την ευαισθησία του για τα παιδιά παρουσιάζοντας 2 έργα της σημαντικότατης Ελληνίδας θεατρικής Παιδαγωγού Αντιγόνης Μεταξά, με χαρακτήρα Σατυρικό και Ηθοπλαστικό.

-->
 Πρόκειται για τα έργα «Τον καινούργιο χρόνο» και  «Σαν τον Άη Βασίλη» , που παρουσιάστηκαν στο κοινοτικό κατάστημα Σεληνίων , στις 11 και 12 Μαρτίου 2017, με είσοδο ελεύθερη.Η σκηνοθεσία των έργων και η διδασκαλία των νεαρών ηθοποιών συνετελέσθηκαν από την ηθοποιό κα ΒΙΚΥ ΒΙΡΒΙΛΗ , η οποία είχε και τον γενικό συντονισμό της όλης εκδήλωσης. Οι παραστάσεις που δόθηκαν ενώπιων πλήθους κόσμου , ενθουσίασαν με την υποδειγματική τους προσήλωση στο πνεύμα του κειμένου και την άψογη ερμηνεία των συντελεστών της!! 
Στο τέλος μάλιστα της πρώτης εκδήλωσης η  Δήμαρχος Σαλαμίνος κα ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  βράβευσε την θεατρική σκηνή «Ο ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ» , συνολικά.   
Εκτός της αξιότιμης κας Δημάρχου Σαλαμίνος , στις παραστάσεις παρευρέθηκαν  ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικών. Υπηρεσιών κ. Ν. Αγαπίου, ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων, Πολιτισμού και Παιδείας κ. Κ. Μαριδάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.  Γ. Σκιαθίτης , η εντεταλμένη παρά τη Δημάρχω της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων κα Σ. Γεροντιώτου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αιαντείου κ. Κ. Παυλίδης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Σεληνίων κ. Γ. Επιτρόπουλος, η Κοινοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας κ. Τ. Μίχα, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Σεληνίων κ.  Γ. Καφετζής και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Φιλιάγκος.