Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

«Χρηματοδοτικά εργαλεία από ΕΕ για Επενδύσεις και Ανάπτυξη»

Στην ενημερωτική εκδήλωση «Χρηματοδοτικά εργαλεία από ΕΕ για Επενδύσεις και Ανάπτυξη» του ΒΕΠ που πραγματοποιήθηκε την 1 Μαρτίου 2017 συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.

-->

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων στον χαιρετισμό που απεύθυνε, αρχικά, συνεχάρη τους διοργανωτές για την εξαιρετική πρωτοβουλία και άρτια οργάνωση.  Ανέφερε μεταξύ άλλων πως «στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, η μόνη διέξοδος για ανάκαμψη και μείωση της ανεργίας είναι η αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων της ΕΕ. Βασική προτεραιότητα της χρηματοδότησης είναι η ενίσχυση του Πρωτογενούς τομέα και των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δυστυχώς όμως ο τομέας αυτό διέπεται από σχετική άγνοια. Γι’ αυτό και η αξιέπαινη αυτή κίνησή σας  αποτελεί ένα μικρό κλειδάκι που θα ανοίξει την  πόρτα για την αξιοποίηση των επενδύσεων.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/3/17 19:26

    Η εκδήλωση αυτή δεν πήρες την ανάλογη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι να μην ενημερώθηκαν. Καλό θα ήταν το Β.Ε.Π. όταν κάνει τέτοιες ομιλίες - συζητήσεις να ενημερώνει εγκαίρως τους κάτοικους προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθούν αυτές και να συμμετέχουν σε αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.