Παρότι καταψηφίστηκε...ξανά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η κα Μαρία Πολύζου!


Όπως διαβάζουμε στην παρακάτω πρόσκληση παρότι  η κα. Πολύζου καταψηφίστηκε την προηγούμενη Κυριακή (εδώπαραμένει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  4ης Ειδικής Συνεδρίασης 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα επί της Λεωφόρου Καραμανλή & Αμμοχώστου   1  στη Σαλαμίνα , στις   12.3.2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ. , ώστε να διεξαχθεί   η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64  & 74 του Ν. 3852/2010 , επαναληπτική  εκλογή των υπολοίπων μελών  του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου ,  των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.  

-->


Σημειώνεται , ότι η υπ’ αριθμ. 28/2017 απόφαση Δ.Σ., με την οποία αποφασίστηκε η επανάληψη της διαδικασίας  για την εκλογή Προέδρου , ακυρώθηκε  από τον Γ.Γ. Αποκ/νης  Δ/σης  με την επισυναπτόμενη Απόφαση αρ. πρωτ. 19482/6898/8-3-2017, (αρ. πρωτ. 5330/9-3-2017  Δήμου Σαλαμίνας), η οποία αποφαίνεται  ότι η εκλογή  Προέδρου έχει επιτευχθεί  από την προηγούμενη Κυριακή .

Συνεπώς, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων περί υποχρέωσης συμμόρφωσης προς τις αποφάσεις  του Γ.Γ.,  η κα Μαρία Πολύζου  έχει ήδη εκλεγεί  από την πρώτη Κυριακή  ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
                                                         

                                   Η  Προεδρεύουσα  Σύμβουλος                               

        Ειρήνη   Μπινιάρη