Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Ανοιχτή Επιστολή προς την Δήμαρχο Σαλαμίνας, για θέμα προσωπικής αξιοπιστίας και σοβαρής συμπεριφοράς!

Κυρία Νάννου,
 •     Σε Δελτίο Τύπου, που εκδώσατε στις 24-8-2016, σχετικά με «την φετινή μη λειτουργία της εμποροπανήγυρης της Ιεράς Μονής Φανερωμένης» και τον τρόπο που διαχειριστήκατε το θέμα, επικαλεστήκατε πως ήταν σύμφωνος με την «ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση των 3 έγκριτων Νομικών Συμβούλων του Δήμου» (ΕΔΩ)
-->
 •       Σε Δελτίο Τύπου, που εκδώσατε στις 2-3-2017, σχετικά με «την σημερινή δημοσίευση του Δημ. Συμβούλου κ. Τσαβαρή …», αναφέρετε,  μεταξύ άλλων, ότι «υποχρεώθηκε ο Δήμος να υποβάλει τρεις Εγκλήσεις εναντίον μου, για σοβαρά αδικήματα με οικονομικό περιεχόμενο, τα οποία φέρεται να διέπραξα κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ως Δήμαρχος» και πάλι, μετά από ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.(ΕΔΩ)
Κυρία Νάννου,
Έχετε κληθεί – προκληθεί, επανειλημμένα, να δημοσιοποιήσετε τιςΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Μέχρι σήμερα όμως δεν το έχετε πράξει, αν και θα έπρεπε αυτοβούλως και ταυτόχρονα με την δημοσίευση των αναφερόμενων Δελτίων Τύπου, να δημοσιεύσετε και τις σχετικές γνωμοδοτήσεις, που τόσο πολύ επικαλείστε.
Σας καλώ λοιπόν έστω και τώρα, όπως δημοσιοποιήσετε ΑΜΕΣΑ τις αναφερόμενες ομόφωνες γνωμοδοτήσεις των τριών Έγκριτων Νομικών Συμβούλων του Δήμου μας.
Αν δεν το πράξετε, ενδεχομένως να τίθεται θέμα τόσο της προσωπικής σας αξιοπιστίας, όσο και της υπεύθυνης, σοβαρής και συνεπούς συμπεριφοράς σας, ως Δήμαρχος.
Γιάννης Τσαβαρής
τ.Δήμαρχος Σαλαμίνας


Δημοτικός Σύμβουλος

15 σχόλια:

 1. Ανώνυμος29/3/17 22:43

  Κοιτάξτε ποιος μιλάει ρε... Εχεις μούτρα ακόμα και κυκλοφορας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος30/3/17 10:45

  Δηλαδή, τι θέλει να μας πει ο κύριος, ότι δεν υπάρχουν οι γνωμοδοτήσεις και ότι η Δήμαρχος ψεύδεται;
  Αυτό θέλει να πει; Ε, 2 πράγματα μπορουν να συμβαίνουν ή η Δήμαρχος να είναι πολύ αφελής για να γράφει τέτοια δημόσια ή ο τσαβαρής να είναι πολύ μακάκας. Ίδωμεν !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος30/3/17 16:19

  Μπορει να ισχύουν και τα δύο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος30/3/17 16:48

  ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΕ BLOG ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΦΑΙΝΕΙ??????????? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ?????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/3/17 17:50

   Τί εννοεί ο ποιητής?

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/17 18:20

   Κι αφού απευθύνεται στους πολίτες της Σαλαμίνας, γιατί δεν ζητάει απ΄ αυτούς την γνωμοδότηση;

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος30/3/17 19:56

  ΓΙΑ ΤΟΝ 18,03 ΕΙΜΑΙ Ο 17,45 ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ?? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΙΡΙΖΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ??? ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ !! ΙΔΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ///

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/3/17 20:01

   Τι μακακίες λες 19.15. Τι λες ρε Μηνά. Ποια νομικά έγγραφα να σεβαστούμε; Τι είναι η Νομική γνωμοδότηση βρε ηλίθιε που επικαλείται μάλιστα ένας Δήμαρχος; Μυστικό απόρρητο; Εθνικό απόρρητο που θα υπάρξει πρόβλημα στην ασφάλεια της χώρας; Η Νομική γνωμοδότηση κάνει πιο ισχυρή την απόφαση του Δημάρχου, εάν φυσικά υπάρχει. Εδώ δεν υπάρχει και η Νομική γνωμοδότηση , είναι η απόφαση του Μηνά που θέλει να είναι Δήμαρχος, να είναι Νομικός να είναι ο Σουλτάνος της Σαλαμίνας. Σοβαρευτείτε γιατί με τέτοιες δικαιολογίες απαξιώνεστε κάθε μέρα περισσότερο. Όταν δείτε τα ποσοστά που θα πάρετε στις εκλογές τότε θα τρέχετε αλλά θα είναι αργά

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/17 22:33

   Νόμος 3861 / 13.7.2010 (ΦΕΚ Α΄ 112)
   "Πρόγραμμα Διαύγεια" και άλλες διατάξεις.

   Στο διαδίκτυο αναρτώνται υποχρεωτικά:
   Άρθρο 2.
   1. Οι αποφάσεις και πράξεις που εκδίδουν ο Πρωθυπουργός, οι Υπουργοί, οι Αναπληρωτές, ... οι ανεξάρτητες και ρυθμιστικές αρχές, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, τα όργανα των φορέων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού...
   ....
   20) οι γνωμοδοτήσεις και τα πρακτικά γνωμοδοτήσεων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους,

   21) οι πράξεις και γνωμοδοτήσεις των ανεξάρτητων και ρυθμιστικών αρχών.

   Εξαιρούνται πράξεις που αφορούν την οργάνωση, διάρθρωση, σύνθεση, διάταξη, εφοδιασμό και εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, καθώς και κάθε άλλη πράξη, η δημοσιοποίηση της οποίας προκαλεί βλάβη στην εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας.
   Εξαιρούνται επίσης αποφάσεις στις οποίες περιλαμβάνονται ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτά ορίζονται στην κείμενη νομοθεσία.

   Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, προϋπολογισμοί, ισολογισμοί, τοπική αυτοδιοίκηση, ανεξάρτητες αρχές, ΟΛΟΙ είναι υποχρεωμένοι να δημοσιεύουν τις αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις τους, εκτός από τον Σουλτάνο της Σαλαμίνας.

   Καλείται ο κύριος υπερ-δήμαρχος να πει ποια ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα θίγονται και ποια θέματα εθνικής ασφάλειας διακυβεύονται.

   Γ. Κοκκινίδης

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/17 23:37

   Κε Κοκκινίδη σας συγχαίρω ακόμη μια φορά για τις τεκμηριωμένες απόψεις και το θάρρος σας να λέτε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Επειδή όμως δεν καταλαβαίνω ποιόν αποκαλείται Σουλτάνο και υπερδήμαρχο παρακαλώ να μας πείτε πάντα επώνυμα όπως μας έχετε συνηθίσει, το ονοματεπώνυμο αυτού του κυρίου για να μάθουμε κι εμείς.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/3/17 18:46

   Φίλε μου, ως Σουλτάνο αποκαλώ τον Μαχμουτ τον Β , Ενώ υπερδήμαρχο εννοώ τον Δημήτρη Αβραμόπουλο


   Γ. Κοκκινίδης

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος31/3/17 18:48

   Εντάξει, κατάλαβα. Δωστου κι αυτουνού μια κότα. Ρε Κοκκινίδη με την πρώτη τουφεκιά έβαλες την ουρά στα σκέλια; Να χέσω το μπόϊ σου, τόσο δειλός είσαι ρε, κι εγώ σε νόμιζα για παλικάρι. Όταν γράφεις επώνυμα είσαι κυρία, όταν φοράς την κουκούλα μόνο παριστάνεις το παλικάρι, ρε άντε φύτεψε καμιά γαρδιόλα, μόνο γι΄αυτά είσαι.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος31/3/17 20:58

   Ρε ανοήτε...τί προσπαθείς να κάνεις?Να πει ο κος Κοκκινιδης το όνομα για να του κάνεις αγωγή?Αγωγές να κοιτάξετε να κάνετε μεταξύ σας (νανακια-τσαβες).Άντε να χαθείτε βρωμικοι.Σας σιχαθήκαμε !!!

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος31/3/17 08:07

  ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος31/3/17 14:43

  ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΤΣΑΒΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.