Ανοιχτή Επιστολή προς την Δήμαρχο Σαλαμίνας, για θέμα προσωπικής αξιοπιστίας και σοβαρής συμπεριφοράς!

Κυρία Νάννου,
  •     Σε Δελτίο Τύπου, που εκδώσατε στις 24-8-2016, σχετικά με «την φετινή μη λειτουργία της εμποροπανήγυρης της Ιεράς Μονής Φανερωμένης» και τον τρόπο που διαχειριστήκατε το θέμα, επικαλεστήκατε πως ήταν σύμφωνος με την «ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση των 3 έγκριτων Νομικών Συμβούλων του Δήμου» (ΕΔΩ)
-->
  •       Σε Δελτίο Τύπου, που εκδώσατε στις 2-3-2017, σχετικά με «την σημερινή δημοσίευση του Δημ. Συμβούλου κ. Τσαβαρή …», αναφέρετε,  μεταξύ άλλων, ότι «υποχρεώθηκε ο Δήμος να υποβάλει τρεις Εγκλήσεις εναντίον μου, για σοβαρά αδικήματα με οικονομικό περιεχόμενο, τα οποία φέρεται να διέπραξα κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ως Δήμαρχος» και πάλι, μετά από ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.(ΕΔΩ)
Κυρία Νάννου,
Έχετε κληθεί – προκληθεί, επανειλημμένα, να δημοσιοποιήσετε τιςΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Μέχρι σήμερα όμως δεν το έχετε πράξει, αν και θα έπρεπε αυτοβούλως και ταυτόχρονα με την δημοσίευση των αναφερόμενων Δελτίων Τύπου, να δημοσιεύσετε και τις σχετικές γνωμοδοτήσεις, που τόσο πολύ επικαλείστε.
Σας καλώ λοιπόν έστω και τώρα, όπως δημοσιοποιήσετε ΑΜΕΣΑ τις αναφερόμενες ομόφωνες γνωμοδοτήσεις των τριών Έγκριτων Νομικών Συμβούλων του Δήμου μας.
Αν δεν το πράξετε, ενδεχομένως να τίθεται θέμα τόσο της προσωπικής σας αξιοπιστίας, όσο και της υπεύθυνης, σοβαρής και συνεπούς συμπεριφοράς σας, ως Δήμαρχος.
Γιάννης Τσαβαρής
τ.Δήμαρχος Σαλαμίνας


Δημοτικός Σύμβουλος