Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

HobbyFestival

Αγαπητοί Αστρόφιλοι Γεια σας 
Το Παράρτημα Σαλαμίνας της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος συμμετέχει στο Hobby festival που πραγματοποιείται στις 17&17 Μαρτίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από τις 11:00 έως 21:00.


Στο Hobby festival δημιουργείται  μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα από τις παρακάτω ενότητες:


  • Μοντελισμός/Συλλογές/Κομικς
  • Extreme Sports/ Αθλητισμός
  • Κηπουρική/Αγροτικά/Μαγειρική
  • Εναλλακτικά/ Αστική δράση
  • Χειροτεχνία/Τεχνικές δεξιότητες/DIY
  • Επιστήμες/ Παρατήρηση/Γραφή/Διάβασμα
  • Μουσική/Χορός/Φωτογραφία/Θέατρο/Ζωγραφική
  • Επιτραπέζια/Στρατηγική/Παιχνίδια

Στο #HobbyFairPlay συμμετέχουν μη φονικά hobby που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευζωία και την προοπτική της ευτυχίας, ενισχύοντας παράλληλα τις προσωπικές δεξιότητες, στην ανακάλυψη και καλλιέργεια κλίσεων και ταλέντων, όπως και στη συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ικανότητες.

Το Παράρτημα Σαλαμίνας της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και την εταιρεία Astrogenesis collection - Pantotype συμμετέχει στο πεδίο των επιστημών προβάλλοντας και προάγοντας την Επιστήμη της Αστρονομίας στο πλατύ κοινό δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν τον θαυμαστό Κόσμο της.

Το Σάββατο βράδυ θα πραγματοποιηθεί Παρατήρηση του Ουρανού με Τηλεσκόπια των Μελών του Παραρτήματος μας και θα παρευρεθεί η Δρ Αστροφυσικής κα Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού υπεύθυνη του κέντρου επισκεπτών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σας περιμένουμε στο Περίπτερο Νο 58.

Περισσότερες πληροφορίες στο νήμα: http://hobbyfestival.gr/2-uncategorised/176-etairia-astronomias-kai-diasthmatos-pararthma-salaminas
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

                                      Με Τιμή 
                                       Το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΤΑΜΙΑΣ                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                     Ν.ΓΚΛΙΣΤΗΣ                    Σ .ΡΑΠΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.