2οι ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2017

Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στις 8 Απριλίου θα λάβουν χώρα οι 2οι αγώνες επιλογής εθνικών ομάδων. Ο ΓΝΟΣ θα είναι παρών με 7μελή αποστολή αθλητών στις κατηγορίες ανδρών, παίδων κορασίδων και παμπαίδων και παίδων αρχαρίων (γεννηθέντες το 2004 και 2005) .
Δυναμικό παρών θα δώσουν οι πέντε αθλητές που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Θα αγωνιστούν η Μαρκέλλα Κάβουρα και η Λένα Κάβουρα που μέσα σε ένα χρόνο προπόνησης, διεκδικούν μια θέση στη εθνική νεανίδων και συμμετοχή στο Ολυμπιακό φεστιβάλ νεότητας που θα γίνει στο Σέγκεντ της Ουγγαρίας το καλοκαίρι.



-->
Στις προκρίσιμες θέσεις της κατηγορίας ανδρών θα είναι και οι Ανδριανός Γεώργιος και ο Παπανδρέου Απόστολος ενώ στην κατηγορία παίδων ο Σεντουξής Δημήτριος.
Η ομάδα διεκδίκησης της τελικής πρόκρισης:
1)Μαρκέλλα Κάβουρα : Προεθνική κορασίδων 2)Λένα Κάβουρα: Προεθνική κορασίδων 3)Ανδριανός Γεώργιος: Προεθνική ανδρών 4)Παπανδρέου Απόστολος: Προεθνική ανδρών 5) Σεντουξής Δημήτριος: Προεθνική παίδων
Στους αγώνες κλήθηκαν να αγωνιστούν ως επίλεκτοι και οι πρωταθλητές της κατηγορίας παίδων αρχαρίων Πέτρου Μιχαήλ και Παπαισιδώρου Αναστάσιος. Οι δυο νέοι αθλητές τα κατάφεραν περίφημα στο πρωτάθλημα στο Μεσολλόγγι τον Αύγουστο του 2016 όπου κατέκτησαν την Τρίτη θεση και το Χάλκινο μετάλλιο και έκαναν εξαιρετικούς χρόνους και έδωσαν υποσχέσεις ότι θα είναι οι μελλοντικοί εκπρόσωποι των εθνικών ομάδων σε μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Μανώλη Αγγελάκη που του κάλεσε στο πρόγραμμα ελέγχου νέων αθλητών μικρών κατηγοριών. Ένα πρόγραμμα ανάδειξης και προώθησης νέων ταλέντων μελλοντικών διεθνών αθλητών.