Καραϊσκάκεια 2017 (δείτε φώτο)


Πραγματοποιήθηκε χτες 23/4/2017 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, πανηγυρική θεία Λειτουργία, και επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του ήρωα του Γένους μας, Γεωργίου Καραΐσκάκη, με αφορμή την συμπλήρωση 190 χρόνων από την επέτειο του θανάτου του.

-->

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κωνσταντινος Μαριδακης, στην άρτια ιστορική του ομιλία αναφέρθηκε σε πτυχές της ζωής του ήρωα, υπέρ του αγώνα της Ελευθερίας της πατρίδας μας. Στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Ήρωα που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ναού. Ακολούθησαν Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από το Λύκειο Ελληνίδων Σαλαμίνας, και τον Πανελλήνιο χορευτικό όμιλο "Αρίων".
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Δήμαρχος και Δημοτικοί - Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος του Γεώργιος Καραϊσκάκης 'Αρτας κ. Περικλής Μίγδος,ο πρώην Αρχηγός ΓΕΝ και πρώην ΥΦΕΘΑ κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης η βουλευτής της Β Πειραιά από την Ένωση Κεντρώων κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Ανώτεροι αξιωματικοί του Π.Ν, πρόεδροι τοπικών Συλλόγων και Σωματείων, και οι πρόεδροι της Αδελφότητας Σκουλικαριτών `Αρτας , και της Ομοσπονδίας Ραδοβηζινών Άρτας, όπως και πλήθος κόσμου.
( ακολουθεί φωτογραφικό υλικό )