Φουρίκης: ''Ακόμη τρεις βαθμούς σήμερα''

Με το ενάμιση πόδι στην Α' κατηγορία Πειραιά, βρίσκεται από χθες ο Αίαντας Σαλαμίνας, ο οποίος επιβλήθηκε στο γήπεδο του 3-0 της ΑΕ Νίκαιας, παραμένοντας στο +3 από την 3η Θύελλα Μοσχάτου, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. 

-->


Πρόκειται για την 11η συνεχόμενη νίκη των κυανόλευκων.

Ο Μπάκας ήταν αυτός που έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, με τον έμπειρο Μελαμπιανάκη να καθαρίζει την υπόθεση νίκη την επανάληψη με δυο γκολ στο 67' και στο 84'.

Ο τεχνικός, της ιστορικής ομάδας της Σαλαμίνας, Στάθης Φουρίκης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, αλλά τους προσγειώνει γιατί ακολουθούν αλλά 3 κρίσιμα παιχνίδια, με το δεύτερο χρονικά να είναι με την πρωτοπόρο Αμφιάλη:


''Ακόμη τρεις βαθμούς σήμερα τρεις αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα!!

Έντεκα νίκες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια και κάτω από συνεχή πίεση είναι κάτι που κυρίως οφείλεται στην σοβαρότητα πού αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές μας τα παιχνίδια και οφείλω να τους συγχαρώ για αυτήν την μεγάλη προσπάθεια !! 

Αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την νίκη για μία ακόμη φορά.

Τέλος οφείλουμε όλοι να συγχαρούμε τον κόσμο της ομάδας που γεμίζει το γήπεδο δίνοντας τους την υπόσχεση ότι θα τα δώσουμε όλα προκειμένου βήμα βήμα να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει!!''


πηγή: sportactive.gr