Ανακοίνωση τμήματος ΒΟΛΕΪ Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αγαπητοί φίλοι , Πριν από λίγες μέρες παλαίμαχοι του αθλήματος από όλους τους συλλόγους του νησιού μας ( ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ , ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ , Α.Σ.Σ.ΑΙΑΣ ) , βλέποντας το μεγάλο κενό που υπάρχει σήμερα , συναντήθηκαν και αποφάσισαν την επανίδρυση του τμήματος Βόλεϊ του ιστορικού συλλόγου Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ. Για αρχή έχουν δημιουργηθεί τα τμήματα μη ενεργών αθλητών που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα Vintage-μικτό , Vintage-ανδρών και Vintage-γυναικών.

-->

Πρόθεσή μας όμως είναι η δημιουργία ανδρικού τμήματος βόλεϊ, το οποίο θα συμμετάσχει στο επίσημο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών της ΕΟΠΕ ενώ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε και τις ακαδημίες, καθώς χωρίς μέλλον δεν υπάρχει παρόν!



Ο λόγος είναι προφανής. Σκοπός μας είναι η αναβίωση του αθλήματος και η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα έχει μια φυσική συνέχεια στα επόμενα χρόνια. Γι' αυτό τα βήματά μας θα είναι μικρά, σίγουρα, αλλά πάντα δυναμικά. Όπως γνωρίζετε ένα από τα γήπεδα του νησιού μας είναι υπό ανακατασκευή, γι' αυτό το λόγο δε θα μπορέσουμε να έχουμε αρκετές ώρες για προπονήσεις. Όμως δηλώνουμε αρωγοί στην προσπάθεια του δήμου μας και ευχαριστούμε τους κυρίους: Σπύρο Κουτσούκο, Μιχάλη Νάννο, Γεράσιμο Δραγουμάνοβιτς και Κωνσταντίνο Πούτο για την πολύτιμη στήριξή τους. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες ώρες. Τελειώνοντας , ευχαριστούμε το Προεδρείο του Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ για την στήριξή τους από την πρώτη στιγμή! Στα χνάρια της προσπάθειας τους, για την ανάδειξη του συλλόγου και της αθλητικής άμιλλας που κατέβαλαν, θα προσπαθήσουμε να βαδίσουμε κι εμείς! Υπεύθυνοι της Ομάδας: Γιώργος Αθανασίου Γιώργος Κιαμίλης Τεχνική Ομάδα: Κώστας Αναστασίου Πανανιώτης Σάντος Υπεύθυνοι Επικοινωνίας & Προώθησης: Γιώργος Καζώνης Ελένη Θωμά Φένια Κοκλιώτη Διαμαντής Σαμακούρης Ιατρική Ομάδα:
Αντώνης Διολής Στέλλα Σκιά Οικονομική Ομάδα: Σπύρος Ραπατζίκος Γιώργος Κιαμίλης Μαργαρίτα Σιγάλα Δημόσιες Σχέσεις - Γραμματεία: Μαργαρίτα Σιγάλα Στέλλα Σκιά