Φουρίκης: ''Από αύριο προετοιμαζόμαστε για την τελευταία αγωνιστική''

Tην ήττα γνώρισε στο Κερατσίνι ο Αίας από την τοπική Αμφιάλη με 3-1, σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πάθος.

-->


Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν και επίσημα Πρωταθλητές με αυτή την νίκη, ενώ οι κυανόλευκοι θέλουν έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Δία Κορυδαλλού για να ανέβουν και τυπικά στην Α' Πειραιά.

Ύστερα από ένα όχι και τόσο εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα της Σαλαμίνας μπορούσε να σκοράρει σε 2-3 περιπτώσεις, οι κυανέρυθροι στο 58' άνοιξαν το σκορ με τον Βέττα.

Στο 70 ο Ψώινος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0, ενώ ένα λεπτό μετά ο διαιτητής Πουλόπουλος απέβαλε τον Σταυράτη από τον Αίαντα, λόγω αψιμαχιών μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων.

Ο Χανιώτης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 στο 77', δίνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους για τον πολυπόθητο βαθμό που κυνηγούσαν, αλλά ο Ψώινος είχε άλλη άποψη και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε και τυπικά το Πρωτάθλημα στην ομάδα του.

Ο τεχνικός των νησιωτών, Στάθης Φουρίκης δήλωσε μετά το ματς:

''Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι σήμερα και είμαστε όλοι μας στεναχωρημενοι.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο παίζοντας για την νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι σταθήκαμε άτυχοι σε καίρια σημεία του παιχνιδιού και από την στιγμή που μας ανάγκασαν να παίξουμε και με παίχτη λιγότερο έγιναν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια τους στον κόσμο που ακολούθησε στον αντίπαλο για την επιτυχία του όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον διαιτητή και τον δεύτερο βοηθό που έδειξαν το λιγότερο κατώτεροι των περιστάσεων για ένα τέτοιο παιχνίδι!! 

Από αύριο προετοιμαζόμαστε για την τελευταία αγωνιστική με στόχο τους τρεις βαθμούς προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας ''!!

Αμφιάλη:Γεωργίου,Καμπούρης,Κοντζαπαναγιώτης(25'Δακουτρός),Ευσταθίου,Αβραμίδης,Μπαρμπαθανάσης,Σταθάρας,Sanka(88' Νικέλης),Koraqi,Βέττας(75' Χαραμής),Ψώινος

Aίας:Βασιλειάδης,Απαζίδης,Ευαγγέλου,Μπάκας(72' Παπαμιχαήλ Γ.),Σταυράτης,Κρουστάλλης(62' Ράμφος Κ.),Ράμφος Ε. ,Κοβιός,Χανιώτης,Μελαμπιανάκης, Γκάγκαλης


πηγη: sportactive.gr