Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Ενδιαφέρον από τον Πρίγκιπα του Μονακό για την ανάδειξη της Αρχαίας Σαλαμίνας

Την Τέταρτη 12 Απριλίου στο Παλάτι του Μονακό η Διεθνής επιτροπή «Grand Restoration of Salamis committee» «Αναστυλώνουμε τη Σαλαμίνα» συναντήθηκε με τον Α.Ε. Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό σχετικά με την άμεση προστασία, προβολή και παγκόσμια ανάδειξη της Αρχαίας Σαλαμίνας και των χωρών της Ναυμαχίας που αποτελούν παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά. 

-->


Τόσο ο Πρίγκιπας Αλβέρτος όσο και η Διεθνής επιτροπή συμφώνησαν για άμεση συνεργασία με σκοπό την άμεση ανάγκη να προστατευτούν και να προβληθούν οι χώροι της Ναυμαχίας και η Αρχαια Σαλαμίνα στους Διεθνούς Οργανισμούς με σκοπό την ενσωμάτωση όλων των περιοχών στον κατάλογο της Πολιτιστικής κληρονομίας της UNESCO.


Η Διεθνής επιτροπή η όποια αποτελείται από τον Πρόεδρο Michael Rockefeller, τον Γενικό Διευθυντή Daniel Coutsavakis, τον Διευθυντή Επιτρόπων – επίτροπο Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Κυριάκο Μαριδάκη και τον Επίτροπο Δημοσίων Σχέσεων Πρίγκιπα Στέφαν, προσκάλεσε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο να επισκεφτεί στο πρόσεχες διάστημα το Ιστορικό νησί του Αίαντα.


πηγή:zougla.gr 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/4/17 12:21

    Όλο photo και ουσία ΜΗΔΕΝ. Φούμαρα. Ημαρτον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.