Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συλλογή φαρμάκων από τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Σαλαμίνας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλο τον κόσμο της Σαλαμίνας που ανταποκρίθηκε συγκινητικά στο κάλεσμα των σπουδαστών μας τμημάτων Βοηθών φαρμακείου του ΔΙΕΚ Σαλαμίνας για συλλογή φάρμακων, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων για να τις παραδώσουμε στο κοινωνικό φαρμακείο για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν τόσο ανάγκη.

-->
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους σπουδαστές μας των τμημάτων Βοηθών φαρμακείου του ΔΙΕΚ Σαλαμίνας που με επαγγελματισμό και περίσσια αγάπη παραλάμβαναν, κατέγραφαν και ταξινομούσαν τα φάρμακα και ουσιαστικά συντέλεσαν στο όραμα του ΔΙΕΚ Σαλαμίνας για κοινωνική ευθύνη και προσφορά να λάβει σάρκα και οστά. 



Να τους ευχηθώ πέρα από τις γνώσεις που επαρκώς διαθέτουν και συνεχώς εμπλουτίζουν, πάντα να επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά, να ενδιαφέρονται ενεργά για τους συνανθρώπους μας και να έχουν καλή επαγγελματική σταδιοδρομία μιας και το αξίζουν.




Να ευχαριστήσω επίσης τον Φαρμακοποιό και εκπαιδευτή μας κ. Κρίτωνα Βλάχο για την πολύτιμη συνεισφορά και στήριξή του στη διεξαγωγή και ολοκλήρωση της συγκεκριμένης δράσης, καθώς και τον Ιατρό και εκπαιδευτή μας κ. Τσακίρη Ηρακλή  για τη βοήθεια και παρουσία του. Ένα ευχαριστώ στην κ. Αρακά για την προσφορά της. 


Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και κάποια φαρμακεία που ανώνυμα προσέφεραν φάρμακα.


Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του κοινωνικού φαρμακείου που με τη δική τους συνεισφορά συνέβαλαν αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση της δράσης και να τους συγχαρώ για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν.



Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Σαλαμίνας

Αναστάσιος Σαλματάνης 

πηγή:facebook