Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Συμμετοχή του ΠΕΡΙΒΟΣ στη 2η Ανοιξιάτικη Γιορτή Παραδοσιακών σπόρων στο Αιγάλεω

Το Σάββατο 22 Απριλίου ο ΠΕΡΙΒΟΣ συμμετείχε στην 2η Ανοιξιάτικη Γιορτή παραδοσιακών σπόρων που διοργανώθηκε στο άλσος Αιγάλεω από την Ομάδα Παραδοσιακών Σπόρων "Η ΑΥΛΗ".  Στη γιορτή ο ΠΕΡΙΒΟΣ μοίρασε 350 αντίτυπα από το εγχειρίδιο "Φτιάξε το δικό σου παραδοσιακό λαχανόκηπο" που έχει δημιουργήσει και διαθέτει δωρεάν σε έντυπη μορφή αλλά και μέσω διαδικτύου σε όλους τους ενδιαφερόμενους.  


    Ευχάριστη έκπληξη ήταν για εμάς η αναγνωρισιμότητα του ΠΕΡΙΒΟΣ ανάμεσα στους κατοίκους του λεκανοπεδίου, μερικοί εκ των οποίων μάλιστα μας έφεραν χαρτί για ανακύκλωση και πλαστικά καπάκια γνωρίζοντας για τις δράσεις μας στο νησί.

  
 Ευχαριστούμε την Ομάδα Παραδοσιακών Σπόρων "Η ΑΥΛΗ" για την πρόσκληση και την φιλοξενία και ευχόμαστε η πολύ καλή συνεργασία που έχουμε τα δύο τελευταία χρόνια στην κοινή προσπάθεια μας για διάσωση και διάδοση των σπόρων παραδοσιακών ποικιλιών να συνεχιστεί.

Για φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ

1 σχόλιο:

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.