Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

1) Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας υπενθυμίζουν στα Μέλη τους ότι, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΪΟΥ 2017 θα πραγματοποιηθεί η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (τελική) στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σαλαμίνας ( Π. Φουρίκη 17). Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

-->
2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, σχετικά με το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  (VOUCHER 29 – 64 ΕΤΩΝ) έχουν ξεκινήσει τα ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ όπου θα απορροφήσουν τους ανέργους που έχουν επιλεχθεί από την επιτροπή του Ο.Α.Ε.Δ.  Να σας υπενθυμίσουμε ότι, δεν έχετε καμία οικονομική υποχρέωση απέναντί τους διότι πληρώνονται όλα από το πρόγραμμα. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν ναεπικοινωνήσουν με τα γραφεία μας στο 210-4658622, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9.00 – 12.00.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΪΔΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                           ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.