Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Έγκλημα στους ελληνικούς δρόμους – ΦΩΤΟ

Καθημερινό φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους τείνει να γίνει η ανευθυνότητα με την οποία γονείς θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους.

-->
Ιδιαίτερα στους γονείς που χρησιμοποιούν δίκυκλα οχήματα, η ανευθυνότητά τους ξεπερνάει τη φαντασία. Καθημερινά θα συναντήσεις οδηγούς σαν αυτόν της φωτογραφίας ο οποίος βάζει το παιδί του στο πίσω μέρος του δικύκλου χωρίς κράνος, βάζοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη ζωή του.
Άλλες φορές, συναντάμε το φαινόμενο γονείς να βάζουν και 2 παιδιά πάνω στο δίτροχο. Μάλιστα, εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου, όταν τους δίνεται η δυνατότητα, στηλιτεύουν την εγκληματική αμέλεια των εν λόγω γονέων, με δημόσιες αναρτήσεις.
Επειδή όλα τα παραπάνω δεν μας είναι άγνωστα στη Σαλαμίνα μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα εγκλήματα στους δρόμους της Σαλαμίνας στο salamina.press@gmail.com.


Δείτε τις φωτογραφίες:


πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.