Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Ευρεία σύσκεψη για την επίσπευση των εργασιών του τραμ στον Πειραιά

Η επίσπευση των εργασιών του τραμ που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη του Πειραιά, ήταν το θέμα της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποίησε την Τετάρτη ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και Οργανισμών.

-->


Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξουν οι κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης, ιδιαίτερα ενόψει της θερινής περιόδου.

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπλαση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και εξετάστηκε η δυνατότητα να επιτραπεί η είσοδος οχημάτων από δεξιά στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την Καραολή Δημητρίου - κάτι το οποίο δεν προβλέπεται στην εγκεκριμένη μελέτη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ο επιβλέπων μηχανικός του έργου Ηλίας Δαλακούρας, ο διευθυντής του έργου Χρήστος Βαλσαμάκης, ο αναπληρωτής διευθυντής Γιάννης Καρακίτσιος, από την ΘΕΜΕΛΗ ΑΕ, ο εργοταξιάρχης του έργου Κωνσταντίνος Λιανός, κι από τον ΟΑΣΑ ο διευθυντής Δ. Αποστολίδης και οι συγκοινωνιολόγοι Μπέτυ Αρμένη και Μ. Μιχάλη. Ακόμη, συμμετείχαν ο διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Σπύρος Λάσκος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης και ο αντιδήμαρχος Οδοποιίας-Αποχέτευσης Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Αλέξανδρος Αργουδέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.