Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

KAΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η ανάρτηση των δασικών χαρτών συνεχίζεται σταδιακά σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Στη Σαλαμίνα παρ όλο που υπήρχε προγραμματισμός για τις αρχές του Καλοκαιριού, αυτό φαίνεται ότι δεν θα ισχύσει. Οι πληροφορίες τις οποίες είχαμε σήμερα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με αρμοδίους φορείς, η ανάρτηση των δασικών χαρτών για την Σαλαμίνα καθυστερεί προβλέπεται δε να γίνει αργότερα, μέχρι το τέλος του έτους όπως μας είπαν, χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια πότε. 

-->
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Σαλαμίνας έχει παραδώσει στην Κτηματολόγιο Α.Ε από τον Ιανουάριο τις οικιστικές πυκνώσεις όπως ο νόμος ορίζει. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, τα σπίτια τα οποία θα βρεθούν εντός των οικιστικών πυκνώσεων (η συντριπτική πλειοψηφία) με την ανάρτηση των δασικών χαρτών δεν θα κάνουν αντιρρήσεις.
Η ανάρτηση των δασικών χαρτών για την Σαλαμίνα σε συνάρτηση με την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Ανατολική Αττική, θα αποτελέσει για το Υπουργείο Περιβάλλοντος σοβαρό σημείο αναφοράς για την επίλυση του οικιστικού προβλήματος που έχει σε ομηρία εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες
Μετά την επίλυση του προβλήματος με τις Γεωργικές εκτάσεις όπου στους δασικούς χάρτες εφαίνοντο ως Δασικές (Μεσσηνία Ηλεία κ.λπ.) , το Υπουργείο Περιβάλλοντος μελετά τρόπους λύσης του οικιστικού προβλήματος.
Στα πλαίσιο αυτό αναμένουμε σύντομα εξελίξεις και θα σας έχουμε ενήμερους, καθώς επίσης και με συναντήσεις με αρμοδίους φορείς που έχουμε προγραμματίσει , όπου ζητάμε συνεχώς την αναστολή των προστίμων και κατεδαφίσεων , πάγιο και δίκαιο αίτημα των πολιτών.

enotitakaidrasi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.