Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017 - 2018


Με αφορμή την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς 2017-2018, ξεκινάει ταυτόχρονα και η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των αποφοίτων.

  Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο 1ο ΓΕΛ Σαλαμίνος καθώς και στο Λύκειο Αμπελακίων, με την συνδρομή και για τη νέα σχολική χρονιά εθελοντών καθηγητών, η συμμετοχή των οποίων είναι καταλυτική και τεράστιας ανθρωπιστικής σημασίας.


  Βασικός σκοπός της δράσης είναι κυρίως η στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά οικογενειών, δίνοντας στα παιδιά τους τη δυνατότητα να καταστεί εφικτή και με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στη πρόοδό τους και στη παρεχόμενη παιδεία.

  Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή των μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί το συνολικό οικογενειακό εισόδημα ( μέχρι 6.000 €, προσαυξανόμενο κατά 600 € για κάθε παιδί) καθώς και άλλοι κοινωνικοί παράγοντες.

  Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς-μαθητές να υποβάλλουν σχετική Αίτηση, στο Γραφείο του Τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού του Δήμου Σαλαμίνος, επί της οδού Λ. Αναπαύσεως (έναντι Υπεραγοράς Σκλαβενίτη), από 1/6/2017 έως 16/10/2017, κάθε μέρα εκτός Παρασκευής, από 08:30 π.μ έως και 12:30 μ.μ.

Π Ρ Ο Σ Κ Ο Μ Ι Σ Η  Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ω Ν  Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Η Τ Ι Κ Ω Ν  Π Ο Υ  Θ Α Σ Υ Ν Ο Δ Ε Υ Ο Υ Ν Τ Η Ν  Α Ι Τ Η Σ Η

 •   Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
 •   Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο του μαθητή
 •  Πιστοπιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου εξαμήνου)
 •  Εκκαθαριστικό ΔΟΥ οικον. Έτους 2016 και Ε9 , ή βεβαίωση απαλλαγής από την αρμόδια Δ.Ο.Υ όταν δεν υποβάλλεται φορολογική Δήλωση
 •  Απόφαση πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής σε περίπτωση αναπηρίας (αν υπάρχει)
 •  Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής ικανότητας (απορίας)
 •  Φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας( αν υπάρχει)
 •  Άλλο έγγραφο (π.χ ενοίκιο κατοικίας, δάνειο κ.λ.π)

  Για οποιδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινα στα εξής τηλέφωνα:
  2132027581 και 2132027582.


    

                                                                                       Η
                                                                ΔΗΜΑΡΧΟΣ    ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ


                                                          ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΙΣΙΔΩΡΑ


                    

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος10/6/17 17:55

  Εφόσον οι εκπαιδευτικοί εθελοντικά διδάσκουν στο κοινωνικό φροντιστήριο γιατί ζητούνται όλα αυτά τα έγγραφα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.