Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του 2ου Γενικού Λυκείου Σαλαμίνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του 2ου Γενικού Λυκείου Σαλαμίνας με την ευκαιρία της αποφοίτησης των μαθητών της Γ Τάξης. 

-->
Την εκδήλωση τη διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με Πρόεδρο την κα Δέσποινα Κούκη, συμμετείχαν οι Λυκειάρχες κος Χρήστος Ράμμος & κος Νίκος Φασουλής σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, & οι μαθητές της Γ Τάξης του Λυκείου με τους γονείς τους.






Στο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Νάννου έδωσε σε όλους τους μαθητές τις ολόψυχες ευχές της για καλή επιτυχία και στα επόμενα βήματα της ζωής τους, κόντρα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες της εποχής με συνεχή προσπάθεια, επιμονή και προσήλωση στους στόχους που έχουν θέσει.




Ακολούθως ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης κ. Σπύρος Κουτσούκος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβλήθηκε εκ μέρους του Δήμου μας σε στενή συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την εκπαιδευτική κοινότητα έτσι ώστε να ανακαινιστεί το γήπεδο και να ευπρεπιστεί κατάλληλα, με την υπόσχεση ότι την επόμενη σχολική χρονιά, όλα θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένα.







Ακολούθησε από τους μαθητές ένα πολύ όμορφο και διασκεδαστικό πρόγραμμα με αναφορές από τον Ελληνικό Κινηματογράφο, που ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους.
Η τελετή για την αποφοίτηση των μαθητών ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών.