Αποχωρεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Παναγιώτης Γκιόκας

Από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκα στους Ανεξάρτητους Έλληνες αγωνίσθηκα με πάθος με αξίες και ιδανικά ανιδιοτελώς για την κοινή επιδίωξη μας, ένα καλύτερο μέλλον για την περιφέρεια μου και την Πατρίδα μας που δοκιμάζεται και αξίζει καλύτερη τύχη.

-->

Με ανιδιοτέλεια πατριωτισμό και χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον αγωνίστηκα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις σαν Υποψήφιος Βουλευτής Β Πειραιά, στην δεύτερη καλύπτοντας και την θέση του Γραμματέα της συντονιστικής επιτροπής μας.


Στην... πρώτη τον Ιανουάριο του 2015 έλαβα την 4η θέση, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2015 από την 3η θέση του ψηφοδελτίου.
Ο αγώνας μου ήταν διαρκής με πνεύμα ενωτικό και ποτέ δεν είχα ζητήσει για εμένα προσωπικά αλλά και για κανένα συγγενικό μου πρόσωπο τίποτα, αυτά είναι εξάλλου γνωστά από τους πάντες στο κίνημα.

Πάντοτε εξέφραζα τις απόψεις μου χωρίς να αιφνιδιάζω κανέναν και λειτουργώντας πάντα ενωτικά και συλλογικά. Θέλω να πιστεύω ότι από μέρους μου έκανα ότι μπορούσα για να αναδείξω θέματα, νέες ιδέες και προσπάθησα να λύσω προβλήματα παραμένοντας αξιοπρεπής και αταλάντευτος στις αξίες μου.

Θεωρώ υποχρέωση μου να σας ενημερώσω ότι με επιστολή μου (όπου αναφέρονται οι λόγοι αναλυτικά) έχω υποβάλει στο Πρόεδρο κ. Πάνο Καμμένο και στο κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αίτημα αποχώρησης /αντικατάστασης μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με τίμησε και πίστεψε σε εμένα.
Ευχαριστώ θερμά τους 2019 συμπολίτες μου της Β Πειραιά που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Ευχαριστώ τους ανιδιοτελείς αγωνιστές των συντονιστικών επιτροπών Σαλαμίνας και Β Πειραιά για τους από κοινούς αγώνες μας, το κίνημα και τους συναγωνιστές μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Τελειώνοντας και χωρίς να αιφνιδιάζω κανέναν δίνω το χρόνο στο κίνημα να προβεί σε όλες τις διαδικασίες αντικατάστασης μου τόσο στο Εθνικό Συμβούλιο όσο και στο ψηφοδέλτιο της Β Πειραιά ευχόμενος καλή τύχη στον Πρόεδρο κ. Πάνο Καμμένο και στους Ανεξάρτητους Έλληνες.