Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

«Ο Διάλογος για την Συνταγματική Αναθεώρηση μας Αφορά Όλους»

Η Ανθρωπιστική Οργάνωση "Στάση Ζωής" δράση της οποίας είναι και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας σε συνεργασία με την "Αλληλεγγύη για Όλους" σας προσκαλούμε στην εκδήλωση-διάλογο  με θέμα: "Ο Διάλογος για την Συνταγματική Αναθεώρηση μας αφορά Όλους" την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο Σαλαμίνας (Λεωφ.Κων/νου Καραμανλή & Αμμοχώστου 1) Αίθουσα εκδηλώσεων Δ. Μπόγρη,

-->

 να συζητήσουμε με τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Σπουρδαλάκη, Καθηγητή Πολιτικής Κοινωνιολογίας, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και μέλη της Επιτροπής Διαλόγου για την Συνταγματική Αναθεώρηση. 
Η συμμετοχή όλων μας είναι το κλειδί της αλλαγής!
Το Σύνταγμα δεν είναι θέμα των νομικών και των τεχνοκρατών, είναι θέμα των πολιτών να το φτιάξουν, γιατί είναι για τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.