Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Γ.Τσαβαρής: "ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ"

Σχετ. Το υπ' αριθμ. 20039/28-01-2014 έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε, ότι επιτέλους ξεκίνησαν οι εργασίες για την Συντήρηση του Επαρχιακού και Λοιπού Οδικού Δικτύου Σαλαμίνας, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 2/2014 Μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαλαμίνας, προϋπολογισμού 500.000€, που συντάχθηκε επί των ημερών της δικής μας Δημαρχιακής Θητείας και την ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας με την υπ’ αριθμ. 61/2014 απόφαση στις 13-03-2014.

Επίσης με την ίδια απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας αποδέχτηκε την ένταξη του εν λόγω έργου στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Νήσων).
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 21-07-2014 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας με την υπ΄ αριθμ. 119/2014 απόφασή του, ενέκρινε και τους όρους σύναψης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας και της Περιφέρειας Αττικής  για την κατασκευή του έργου «Συντήρηση Επαρχιακού και Λοιπού Οδικού Δικτύου Δήμου Σαλαμίνας» και εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο για την υπογραφή της.


Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τόσο την προηγούμενη πολιτική Περιφερειακή Διοίκηση όσο και την σημερινή, για την αποδοχή του αιτήματός μας το 2014 και την υλοποίηση του έργου το 2017.

Με τιμή
Γιάννης Τσαβαρής


τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.