Ευχαριστήρια από το Σύλλογο Γονέων Φίλων Α.με.Α Σαλαμίνας για την υπέροχη βραδιά

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στο πέτρινο θεατράκι Σεληνίων, το Μικτό Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας «ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ» του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Α.με.Α. Σαλαμίνας, πραγματοποίησε την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του, με μεγάλη επιτυχία.
Τα παιδιά του Κέντρου μαζί με την πολύτιμη και ανιδιοτελή βοήθεια του αγαπημένου τους τραγουδοποιού κ. Βαγγέλη Γερμανού και της Κρινιώς Νικολάου, παρουσίασαν ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο «Κρουαζιέρα στην διαφορά».
-->


Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Α.με.Α. Σαλαμίνας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τα παιδιά του Κέντρου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό διασκεδάζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας καθώς  και το προσωπικό του Κέντρου που συνέβαλλε τα μέγιστα.
Με την παρουσία τους τίμησαν, η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ισιδώρα Νάννου Παπαθανασίου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας κ. Μαρία  Πολύζου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ιωάννης Σκιαθίτης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Προκόπης Γκλίστης, η Πρόεδρος Λαογραφικού Μουσείου και Δημοτικής Βιβλιοθήκης κα Σταυρούλα Γεροντιώτου- Μιχάλαρου, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Λένης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας κ. Βασίλης Φασουλής, Δημοτικοί Σύμβουλοι Σαλαμίνας, Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, ο πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Ιωάννης Τσαβαρής, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία) κ. Ιωάννης Λυμβαίος, ο Ταμίας της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α. κ. Χρήστος Κουκοβίκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας κα Χριστίνα Καζανιάτορα, ο Τύπος και πλήθος κόσμου οι οποίοι καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών μας.



                                                                        Από τον Σύλλογο Γονέων Φίλων Α.με.Α Σαλαμίνας