Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Εναλλακτικό Camping Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 2017

Η σχετική ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:
Το εναλλακτικό camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Πέμπτη 27 Ιουλίου έως την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο φιλόξενο χώρο του APOLLO VILLAGE στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας. 

-->
Η διεξαγωγή του αναδεικνύει ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών, που δίνει έμφαση στην αξία της συλλογικής ζωής και βρίσκεται μακριά από λογικές εμπορευματοποιημένων προτύπων τουρισμού. Συνδυάζοντας τον αθλητισμό, τη διασκέδαση, τα πάρτι και τη θάλασσα, με μια σειρά από εκδηλώσεις, συζητήσεις και δραστηριότητες, μας επιτρέπει όχι μόνο να κάνουμε διακοπές με πολύ χαμηλό κόστος, αλλά ταυτόχρονα να προβληματιστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στα βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς μας.
Καλούμε κάθε νέο και κάθε νέα να  γίνει μέρος αυτού του εναλλακτικού camping, ώστε όλοι/ες μαζί να περάσουμε καλά και να συζητήσουμε τα θέματα που μας αφορούν.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Ημέρες Αναχώρησης με πούλμαν
Από Αθήνα: Πέμπτη 27 & Παρασκευή 28 Ιουλίου
Από Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 27 Ιουλίου
Επιστροφή με πούλμαν: Τετάρτη 2 Αυγούστου
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: 210 5200883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.