2 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η 10 μελής ομάδα του ΓΝΟΣ στο 27ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά. Η ομάδα των κορασίδων έδειξε ανοδική πορεία και κατέκτησε 2 μετάλλια. Συγκεκριμένα τα κορίτσια του ΓΝΟΣ κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Κ2 500μ Κορασίδων με τις Κάβουρα Μαρκέλλα και Κάβουρα Λένα και το χάλκινο μετάλλιο στο Κ1 200μ Νεανίδων με την Κάβουρα Μαρκέλλα. Εκπληκτική και ιστορική εμφάνιση αφού είναι τα πρώτα μετάλλια από τα κορίτσια του ΓΝΟΣ στις συγκεκριμένες κατηγορίες. 

-->
Την 4 η θέση κατέκτησε στο Κ1 200μ κορασίδων η Κάβουρα Μαρκέλλα χάνοντας για λίγα χιλιοστά το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση. Την 2η η θέση κατέκτησαν στο Κ4 500μ κορασίδων το πλήρωμα των Κάβουρα Μαρκέλλα -Κάβουρα Λένα - Γκεζέπογλου Παρασκευή- Καραγιάννη Αντωνία κερδίζοντας σημαντική αγωνιστική εμπειρία για τις επόμενες χρονιές.
Στην κατηγορία παίδων οι αθλητές Παπαδόπουλος Ιωάννης και Σεντουξής Δημήτριος κέρδισαν την συμμετοχή τους σε 2 τελικούς κατακτώντας δυο 8ες θέσεις στο Κ2 1000 και Κ2 200μ αντίστοιχα.
Στην κατηγορία Ανδρών την 5 η θέση κατέκτησαν οι Ανδριανός Γεώργιος και Παπανδρέου Απόστολος στο Κ2 1000μ, ενώ 8οι κατετάγησαν οι Ανδριανός Γεώργιος και Γκόρντον Νικόλαος στον τελικό των 200μ. Τέλος 8ος ήταν στο κ1 1000μ Ανδριανός Γεώργιος τιμώντας με τη συμμετοχή του τον τελικό του αγωνίσματος παρότι υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Επίσης οι αθλητές του ΓΝΟΣ Γεώργιος Ζαχαρίας και Γκόρντον Νικόλαος και Κάβουρα Λένα και Παπαδόπουλος Ιωάννης έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Κ1 ανδρών , κορασίδων και παίδων αντίστοιχα.
Ο ΓΝΟΣ κράτησε την βαθμολογία του σταθερή 54 βαθμούς και έδειξε μια προοπτική και δυναμική στα αγωνίσματα των κορασίδων αφού υπάρχει μια διευρυμένη ομάδα ανάπτυξης η οποία θα μεταγγίζει μεγάλα ταλέντα στα μεγάλα πρωταθλήματα.
Ιδιαίτερη υπερηφάνεια αισθάνθηκαν ο προπονητής Απόστολος Παπανδρέου που οι κόποι και τα προγράμματά του έφεραν αποτέλεσμα. Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν και ο συνοδός κος Νίκος Κάβουρας που συνέβαλε σημαντικά στην διεκπεραίωση τα αποστολής.