Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

9η Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 88 & 89 του Ν.3852/10 (λόγω έλλειψης απαρτίας της προηγούμενης συνεδρίασης), να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 28η Ιουλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, επί της Λεωφ. Φανερωμένης 33, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα: 

-->
   1) Γνωμοδότηση σχετικά με την άδεια  Κατάληψης Κοινόχρηστου χώρου για κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) της κα. ΦΡΑΧΟΛΛΙ ΜΑΞΟΥΕΛΑΣ, έμπροσθεν του καταστήματος της, στη Σαλαμίνα για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
   2)  Γνωμοδότηση σχετικά με την άδεια  Κατάληψης Κοινόχρηστου χώρου για κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.)  του κ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, έναντι του καταστήματος του, στη Σαλαμίνα για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

    3) Γνωμοδότηση σχετικά με την ονομασία οδού στην περιοχή Αλώνια στη Σαλαμίνα.                                                            


 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 
         ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.