Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση του συσσιτίου του Αγ. Ανδρέα

Φιλανθρωπική εκδήλωση, με θέμα την παράδοση, διοργανώθηκε χτες Δευτέρα 10 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου για την ενίσχυση του συσσιτίου του Αγ. Ανδρέα.

-->
Η χορωδία του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου "Απόλλωνας", η Σχολή χορού "Chris Dance", η `Ενωση Ποντίων "Παναγία η Σουμελά " και η χορευτική ομάδα του Μ. Καπετανάκη , σύμπραξαν έτσι ώστε να παρακολουθήσουμε ένα άρτιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις χαμένες πατρίδες του Πόντου και της Μ.Ασίας. Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ . Κ. Μαριδάκης.Στον λόγο της η Δήμαρχος, ευχήθηκε, να πάψει να υπάρχει η ιδιαιτερότητα αυτών των καταστάσεων,όμως όσο συνεχίζονται φαινόμενα σαν αυτά ύστερα από την κρίση που πλήττει το κράτος, θα πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι.


Το ενοριακό συσσίτιο του Αγ.Αδρέα καλύπτει τις ανάγκες απόρων και ανήμπορων, κάποιοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν το πρόβλημα της ανθρωπιστικής-επισιτιστικής κρίσης. Η αλήθεια όμως είναι σοκαριστική. Δεν πρόκειται για φιλανθρωπία, αλλά για έμπρακτη αλληλεγγύη, και το μεγαλύτερο εύγε ανήκει σε όσους εθελοντικά καταφέρνουν να οργανώσουν την κατάσταση αυτή αλλά και στην ψυχή του καθημερινού αγώνα αυτού τον αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο Νομικό.πηγή:facebook

8 σχόλια:

 1. Ανώνυμος11/7/17 21:02

  Γλέντα ρούλα μου και λοιποί και ακριβώς απέναντι σας ο παράνομος να τρώει τσάμπα τα υλικά της Σαλαμίνας. Βεβαίως βεβαίως εσύ δεν ξέρεις τίποτα για το περιβαλλοντικό έγκλημα και τα λεφτά που χάνει το νησί μας από τα λατομικά τέλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος11/7/17 22:21

  ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΚΑΝΕ ΑΡΧΑΙΑ???????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος11/7/17 23:12

  Τέτοιες εκδηλώσεις φανερώνουν πανικό και τίποτε άλλο. Ας αφήνατε τους ιερείς να κάνουν το θεάρεστο έργο τους. Εσεις μόνο ...φωτογραφίες έχετε να επιδείξετε. Κυρ Γιάννη. από μόστρα πας καλά. έ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος11/7/17 23:30

  Ποιος πανικός ρε φίλε;;;
  Η Δημοτική αρχή απλά βοήθησε την προσπάθεια του Απόλλωνα και κατά επέκταση στήριξε το συσσίτιο!!!
  Τι κακό εκαναν;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος12/7/17 00:06

  γιαννης το λεβεντόπαιδο απο τα λίγα. τον βάλανε σε επιτροπή, στήθηκε στα τέσσερα όπως πρόσταξε ο σουλτανος και κέρδισε μετά μία θεσούλα. Για τέτοιο παλικάρι της φακής μιλάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος12/7/17 00:21

  Μπαταρολα πάλι τα ετσουξες;
  Είναι η ώρα σου ε;
  ;μαζί με τον sir koukis ή στα βενζινάδικα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος12/7/17 01:04

  Γιάννης Στεφάνου
  3 ώρες ·
  Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμο Σαλαμίνας
  10 Ιουλίου 2017

  Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 ήρθε σε γνώση μου το υπ’αρ. πρωτ. 47/10.5.2017 έγγραφο του Δήμου Σαλαμίνας «Προς Αποκεντ-ρωμένη Δ/ση Αττικής, Τμήμα Τοπ. Αυτοδιοίκησης και Ν.Π., Κατεχάκη 56-Αθήνα 11525»

  Διάβασα λοιπόν με ενδιαφέρον το έγγραφο, το οποίο υπογράφει η δήμαρχος, και εξεπλάγην τόσο για το ύφος του όσο και για τον λόγο και το λεξιλόγιο που αυτή χρησιμοποιεί.

  Και θα είχα διαφορετική άποψη αν η δήμαρχος μου έλεγε κατά πρόσωπο όλα αυτά που γράφει, αλλά εδώ έχουμε επιστολή προς τρίτους, προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, επιστολή που γέμει χαρακτηρισμών, εκφράσεων, ψευδών, συκοφαντιών και διαπιστώσεων χαμηλοτάτου επιπέδου, τόσο για το πρόσωπό μου όσο και για την εργασία που προσέφερα στον Δήμο Σαλαμίνας και φυσικά αμείφτηκα για αυτήν.
  Επί πλέον στο έγγραφο δεν ανευρίσκεται ίχνος ευγενείας και αιδούς, γεγονός που κατά την ταπεινή μου γνώμη δείχνει ότι η δήμαρχος δεν είναι ικανή ούτε τιμά το λειτούργημα που ανέλαβε.

  Επί των παραπάνω γνωρίζω στην δήμαρχο Σαλαμίνας, διότι όπως δείχνει το εν λόγω έγγραφο δεν γνωρίζει, ότι οι σχέσεις δημοσίων υπηρεσιών και πολιτών διέπονται από αρχές και κώδικες που καθορίζουν το λεγόμενο Πρωτόκολλο.
  Έτσι δεν είναι πρέπον και θεωρούμε ανεπίτρεπτο η δήμαρχος Σαλαμίνας να συμπεριφέρεται έτσι, να συκοφαντεί και να ψεύδεται ασύστολα για έναν εργαζόμενο του Δήμου Σαλαμίνας και δημότη του ίδιου δήμου, προκειμένου από κατηγορούμενη να γίνει κατήγορος.

  Αν, πάραυτα, υποθέσουμε ότι όλα όσα γράφει η δήμαρχος στο έγγραφό του Δήμου Σαλαμίνας είναι αληθή, τότε γιατί δεν τα διευθετούσε; Μήπως φοβόταν μην ανοίξουν «οι ασκοί του Αιόλου» και έρθουν στην επιφάνεια αυτά που προσπαθούσε να κρύψει;

  Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωτόκολλο, που πρέπει να μάθει η δήμαρχος και να μην αυθαιρετεί, θα έπρεπε ο Δήμος Σαλαμίνας να είχε λάβει υπόψη του τα γεγονότα, την αλληλογραφία και τις καταγγελίες μου, στη συνέχεια να τις επεξεργαζόταν, να τις ερευνούσε για το περιεχόμενό τους και τέλος να μου ανακοίνωνε τα αποτελέσματα και τα πορίσματά του.
  Αντ’ αυτού δεν έγινε τίποτε, πλήρεις αδιαφορία και μόνο μετά την έναρξη των ελέγχων από τις εποπτικές αρχές η δήμαρχος προτίμησε να γράψει το εν λόγω απαντητικό έγγραφό προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, καθ’ υπόδειξη -υποθέτω- κακοηθών προσώπων, δείχνοντας έτσι το ήθος και τον χαρακτήρα της.

  Κατόπιν όλων των παραπάνω αναμένω απαντήσεις των επιστολών-καταγγελιών μου προς τον Δήμο Σαλαμίνας και θα επανέλθω μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων των καταγγελιών μου από τις εποπτικές αρχές.

  Και τέλος, με την ευκαιρία, ζητώ από τον Δήμο Σαλαμίνας για μια ακόμα φορά να μου καταβληθούν τα χρωστούμενα από τα υλικά προστασίας και ασφάλειας στην υγιεινή και την εργασία που δεν μου προμήθευσε ο Δήμος Σαλαμίνας και προμηθεύτηκα δι’ εξόδων μου καθώς και το κόστος των γαλάτων που δεν μου χορηγήθηκαν. Και ακόμα να μου δοθούν και 11 ευρώ για έναν αντιτετανικό ορό που χρησιμοποίησα σε εργατικό ατύχημα υπαιτιότητας της δημάρχου.
  Όλα αυτά βέβαια και για να διαπιστώσω, τουλάχιστον, ότι «(ο Δήμος Σαλαμίνας) πρωτίστως σέβεται τους εργαζόμενους του και καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επαρκή ασφάλεια και υγιεινή στην εργασία τους.» και «το κοινωνικό προφίλ και την ευαισθησία στο δικαίωμα της εργασίας που έχει ο Δήμος Σαλαμίνας», που η γράφουσα δήμαρχος ισχυρίζεται στο παραπάνω έγγραφο.

  Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις είμαι στην απόλυτη διάθεσή σας.

  Γιάννης Στεφάνου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/7/17 14:36

   Σιγά ρε λιγούρη τεμπελχανά! Αντί να πεις και ευχαριστώ που πληρωνόσουν τόσους μήνες και λάδωνες το αντεράκι σου για να κάνεις το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ζητάς και τα ρέστα ακαμάτη!
   Τι φταίει η δήμαρχος ρε βλάκα που πήγες να κλέψεις το φαγητό του σκύλου και σ΄έφαγε;

   Διαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.