Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση του συσσιτίου του Αγ. Ανδρέα

Φιλανθρωπική εκδήλωση, με θέμα την παράδοση, διοργανώθηκε χτες Δευτέρα 10 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου για την ενίσχυση του συσσιτίου του Αγ. Ανδρέα.

-->
Η χορωδία του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου "Απόλλωνας", η Σχολή χορού "Chris Dance", η `Ενωση Ποντίων "Παναγία η Σουμελά " και η χορευτική ομάδα του Μ. Καπετανάκη , σύμπραξαν έτσι ώστε να παρακολουθήσουμε ένα άρτιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις χαμένες πατρίδες του Πόντου και της Μ.Ασίας. Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ . Κ. Μαριδάκης.



Στον λόγο της η Δήμαρχος, ευχήθηκε, να πάψει να υπάρχει η ιδιαιτερότητα αυτών των καταστάσεων,όμως όσο συνεχίζονται φαινόμενα σαν αυτά ύστερα από την κρίση που πλήττει το κράτος, θα πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι.






Το ενοριακό συσσίτιο του Αγ.Αδρέα καλύπτει τις ανάγκες απόρων και ανήμπορων, κάποιοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν το πρόβλημα της ανθρωπιστικής-επισιτιστικής κρίσης. Η αλήθεια όμως είναι σοκαριστική. Δεν πρόκειται για φιλανθρωπία, αλλά για έμπρακτη αλληλεγγύη, και το μεγαλύτερο εύγε ανήκει σε όσους εθελοντικά καταφέρνουν να οργανώσουν την κατάσταση αυτή αλλά και στην ψυχή του καθημερινού αγώνα αυτού τον αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο Νομικό.















πηγή:facebook