Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Συνάντηση Κυριάκου Μαριδάκη με την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος «Σαλαμίς», Κυριάκος Μαριδάκης, πραγματοποίησε συνάντηση με την κυρία Εύη Αποστολάκη, Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής, η οποία ενημερώθηκε για τις διεθνής δράσεις και επαφές του Ιδρύματος. 
-->
Παρουσιάστηκαν όλοι οι παράμετροι και συζητήθηκαν οι ευνοϊκότερες συνθήκες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη βέλτιστη προβολή, προστασία και ανάδειξη της ιστορικής νήσου Σαλαμίνας, με αφορμή πάντοτε, τον εορτασμό της συμπλήρωσης των δυόμιση χιλιάδων το έτος 2021. Σκοπός είναι η ενσωμάτωση των ιστορικών χώρων στην Unesco καθώς και η συνεργασία του Ιδρύματος με την Περιφέρεια Αττικής.


Ο Κυριάκος Μαριδάκης παρέδωσε στην κ. Αποστολάκη  μια χειροποίητη μοναδική πλακέτα με τη Ναυμαχία της Σαλαμίνος έργο που φιλοτέχνησε ο Σαλαμίνιος Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.