Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

«Όχι Άλλη Χιροσίμα» ημέρα μνήμης στη Σαλαμίνα

Το «Όχι Άλλη Χιροσίμα» θα αντηχήσει στην  Σαλαμίνα την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017, και ώρα 19.30, που συμπληρώνονται 72 χρόνια από το πρώτο στην ιστορία πυρηνικό ολοκαύτωμα. Την μνήμη των θυμάτων θα τιμήσουν με κοινές εκδηλώσεις τους ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψιλής Άμμου Σαλαμίνας, το Ελληνικό Δίκτυο Φίλοι της Φύσης, το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο Σαλαμίνας και το Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑΔΟΠ).

-->

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει :
Επίσκεψη στο σπίτι του Άγγελου Σικελιανού στην Φανερωμένη Σαλαμίνας, όπου ο πρόεδρος του ΠΑΔΟΠ, Πάνος Τριγάζης θα μιλήσει με θέμα Προτάσεις Πυρηνικού Αφοπλισμού σήμερα. Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη θα διαβάσει αποσπάσματα από έργα των   Ναζίμ Χικμέτ και   Αλμπέρ Καμί.

Θα ακολουθήσει περίπατος παραλιακά, μέχρι την Ψιλή Άμμο, όπου θα παρουσιαστούν οι 17 Στόχοι του ΟΗΕ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη από τον πρόεδρο του Δικτύου Φίλοι της Φύσης, Κώστα Φωτεινάκη. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.