Ρεμπέτικη βραδιά από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας σας προσκαλεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 μ.μ. στην Παραλία Βασιλικών (δίπλα στην Όστρια) στο σπίτι του μεγάλου Ρεμπέτη Γιάννη Παπαιωάννου πάνω στο κύμα... Η Αυθεντική Ρεμπέτικη βραδιά περιλαμβάνει ζωντανή μουσική σε μπουζούκι, κιθάρα, ούτι, κανονάκι και βιολί.

-->


ΑΡΧΙΚΟΣ  ΣΚΟΠΟΣ  της ξεχωριστής αυτής βραδιάς έγκειται στο να περάσουν οι συνάνθρωποί μας μια όμορφη βραδιά χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη ακόμη και για ένα σουβλάκι ή πατάτες...

Σας περιμένουμε Όλες/ους  να περάσουμε μια ξεχωριστή βραδιά πάνω στο κύμα με δωρεάν φαγητό, με πολύ κέφι για ένα αξέχαστο γλέντι!!!! Γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!!!!

Οι Εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης αποφασίσαμε να μαγειρέψουμε οι ίδιοι για τους συνανθρώπους μας που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους με γεύμα (έκπληξη)!!!!..

Όσον αφορά την  οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου–Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας  θα υπάρχει κουμπαράς «ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ» «για τους δυνάμενους να προσφέρουν» γιατί το «ΦΙΛΟΤΙΜΟ» είναι λέξη Ελληνική!!!!

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ