Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Αναβολή της εκδήλωσης του Πολιτιστικού Κυττάρου " Τα παιδία παίζει"

Το “Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας” ανακοινώνει ότι η εκδήλωση “τα παιδία παίζει” (παιδικό πάρτυ), που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Αυγούστου, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Φλαμίνγκο), αναβάλλεται εξ αιτίας των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση στον χώρο αυτό, που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε.
-->


Επειδή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ηλεκτρολόγων του Δήμου και των ανθρώπων της ΔΕΗ για την αποκατάσταση της βλάβης, ορισμένα προβλήματα παραμένουν, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, πιστεύοντας ότι ως τότε θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη στην ηλεκτροδότηση και η εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.