Το Πανελλαδικό Κίνημα για τα Ζώα Κατά της Φόλας και των Κακοποιήσεων καταγγέλλει τη Δήμαρχο Σαλαμίνας

SOS!!!!!!!!!!! Κατεπείγουσα έκκληση!!!
Καλούμε ανεξάρτητους φιλόζωους ακτιβιστές να επέμβουν άμεσα στην προκλητική επιχείρηση παράνομης περισυλλογής αδέσποτων ζώων από τον μπόγια και το επιτελείο του θανατοριου-κρεματορίου στη Σαλαμίνα, με εντολή της δημάρχου, χαρακτηρίζοντας τα επιθετικά και επικίνδυνα, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και απόφαση της 5μελους επιτροπής του Δήμου.
Το πιο πιθανό είναι να τα οδηγήσουν για ευθανασία. Κάτω τα χέρια από τα ζώα και Λευτεριά σε όσους είναι στα κλουβιά. Ξεσηκωθείτε όλοι, γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

-->

Σαν Πανελλαδικό Κίνημα για τα Ζώα Κατά της Φόλας και των Κακοποιήσεων και σύμφωνα με τον δικηγόρο και νομικό μας σύμβουλο κ. Χρήστο Καραγιαμπα, για την ως άνω περισυλλογή πρέπει να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις του νόμου και να ελεγχθούν ότι τηρήθηκαν.

Προς το παρόν και άμεσα πρέπει να γίνουν ασφαλιστικά μέτρα για να αποφευχθεί η τυχόν θανάτωση των ζώων και ο κόσμος να υποστηρίξει και να συμμετέχει όπως μπορεί σε αυτή την κίνηση.

Παρακαλούμε τους φίλους της σελίδας μας να μπουν στο παρακάτω λινκ και να παρέμβουν με επιχειρήματα ενάντια στις εγκληματικές πράξεις του Δήμου-δήμιου και του μπόγια του.


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ