ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας εκφράζει την θλίψη και την οργή για τον θάνατο 15 συνανθρώπων μας από τις καταστροφικές πλημμύρες
σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα.

Είναι αδιανόητο εν έτει 2017, άνθρωποι να χάνουν την ζωή τους ως αποτέλεσμα, στην ουσία, άναρχων αδειοδοτήσεων και αυθαιρεσιών στο οικιστικό περιβάλλον.


Οι ευθύνες της πολιτείας είναι τεράστιες και το πρόβλημα διαχρονικό, τα αποτελέσματα του οποίου κόστισαν για ακόμη μία φορά δυστυχώς, ανθρώπινες ζωές.

Ααπιτούμε την άμεση απόδοση ευθυνών για τον  θάνατο των 15 συνανθρώπων μας αλλά και την αποζημίωση όλων εκείνων που είδαν μέσα σε λίγες ώρες να χάνονται οι περιουσίες τους και να μένουν στον δρόμο.

Παράλληλα το Υπουργείο Εργασίας πρέπει να λάβει την απαραίτητη μέριμνα για τους εργαζόμενους των συγκεκριμένων περιοχών που δεν μπόρεσαν να εργαστούν και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μετακυλιστεί το πρόβλημα στους υπαλλήλους των επιχειρήσεων. Για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους επιβάλλεται η άμεση κάλυψη της απώλειας του εισοδήματος τους.

Οι ευθύνες για την τραγωδία στην Δυτική Αττική, πρέπει να αποδοθούν άμεσα και επιτέλους να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα, αλλά κυρίως να δοθούν ΑΜΕΣΑ  οι αποζημιώσεις στους πληγέντες που πρέπει, στην ουσία, να ξεκινήσουν από την αρχή και να φτιάξουν τα σπίτια τους ώστε κάποια στιγμή να αποκαταστήσουν τις ζημιές τους και κυρίως εν όψει ενός χειμώνα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

                                              Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ