"ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ Σ' ΑΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ"

Αγαπητοί συνδημότες

Βρίσκονται σε εξέλιξη δύο οικονομικοπολιτικά γεγονότα, τα οποία αποδεικνύουν κατά την άποψή μας την αυτοπαγίδευση της σημερινής Δημοτικής Αρχής στον "κορυφαίο" αλλά και λαθεμένο στόχο της, να θέσει τον δήμο σε μνημονιακού τύπου ταλαιπωρίες.
Αναφέρομαι φυσικά  στην προ ολίγων ημερών πρότασή της για μείωση των ανταποδοτικών τελών κατά 15%, όταν -σας θυμίζω- ότι με το που παρέλαβε, αρχές 2015 μας είχε επιβάλλει αύξηση χαράτσι 50% για έναν χρόνο (όπως μας έλεγε), προκειμένου να "γλιτώσουμε" την ένταξη του δήμου στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης!!!!! (Δες σχετική απόφαση 200/2014 ΕΔΩ )


-->


Φυσικά ακόμη ηχούν στα αυτιά μας οι φρούδες υποσχέσεις της Δημάρχου, ότι στο τέλος του 2015, θα είχε επαναφέρει στα προ της αύξησης επίπεδα, δηλαδή στη μείωση κατά 50% και όχι στο 15% που ετεροχρονισμένα -μετά από δύο χρόνια- πρότεινε και ψήφισε η πλειοψηφία της.
Δυστυχώς για την Δήμαρχο, και αυτή η υπόσχεσή της, είναι πλέον ένα ακόμη μεγάλο πολιτικό ψέμα απέναντι στον δήμο μας.


Όπως ήταν φυσικό, σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι στη συνεδρίαση δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, αλλά και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδράσαμε και ζητήσαμε  την ΑΜΕΣΗ μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% και όχι κατά 15%, που πρότεινε η Δήμαρχος, γιατί δεν υπηρετούμε όλοι πολιτικά το "Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι".
Το δεύτερο γεγονός που αποδεικνύει άλλο ένα μεγάλο  προεκλογικό ψέμα της Δημοτικής Αρχής, είναι ο πρόσφατα ψηφισθείς από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου επαναϋπολογισμό του κόστους σύνδεσης των ιδιοκτησιών με το δευτερεύον δίκτυο της αποχέτευσης στο κέντρο του νησιού.


Ένα ακόμη ψέμα της Δημάρχου που από το προεκλογικό "Θα μειώσουμε το κόστος σύνδεσης κατά 50%...έως και ΔΩΡΕΑΝ σύνδεση". (ΕΔΩ), φτάσαμε στο απαράδεκτο και νομικά απολύτως μαχητό επαναϋπολογισμό του κόστους σύνδεσης, όχι μόνο για τις τρέχουσες αλλά και περαιωμένες και εξοφλημένες συνδέσεις!!!!


Αποτέλεσμα αυτής της προεκλογικής ασυνέπειας, εν σχέση με τη σημερινή επιλογή της θα είναι η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ  ΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!


Αγαπητοί συνδημότες
Η πλέον ακατάλληλη Δημοτική Αρχή
, η οποία θα πρέπει να είναι η μόνη από τους 325 δήμους της χώρας, που είχε ως πολιτική θέση από το παρελθόν, την ένταξη του δήμου στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης- Μνημόνιο (βλέπε σχετική πρόταση της ΕΔΩ από 13/12/2011), οδηγεί κατά την άποψή μας τον δήμο, σε ανεξέλεγκτες κοινωνικά καταστάσεις, αφού το Πρόγραμμα Εξυγίανσης αποδεδειγμένα πρωτίστως ενδιαφέρεται για τους αριθμούς και δευτερευόντως για τους ανθρώπους.


Κυρία ΔήμαρχεΜε δεδομένο ότι η κοινωνία χειμάζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα, σας καλώ στο όνομα της κοινωνικής ευαισθησίας που όλοι οφείλουμε να έχουμε, να ψηφίσετε

 ΑΜΕΣΑ:
·        Την μείωση των ανταποδοτικών τελών κατά 50%

·        Την ακύρωση του επαναϋπολογισμού του κόστους σύνδεσης των ιδιοκτησιών με το δευτερεύον δίκτυο αποχέτευσης.