Ποια η τύχη των ζώων στο Δήμο Σαλαμίνας; Ειδικά τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα;

Η άτυχη γατούλα της φωτογραφίας (στη φωτό στο αυτοκίνητο της φιλόζωης κ. Μαρίνας) βρέθηκε το περασμένο Σάββατο (9/12/2017 και ώρα 14.30), χτυπημένη από αυτοκίνητο στη Λεωφ. Σαλαμίνας.
Λόγω του ότι αυτή την ώρα όλα τα κτηνιατρεία είναι κλειστά στο νησί και μη μπορώντας να επικοινωνήσει (τα κινητά τηλέφωνα ήταν απενεργοποιημένα) με το Τμήμα διαχείρισης ζώων συντροφιάς Δήμου Σαλαμίνας, αποτάθηκε στη ΖΟΕΣ.
-->


Σπεύσαμε αμέσως, αλλά με κλειστά τα κτηνιατρεία, με απών το Τμήμα διαχείρισης ζώων συντροφιάς Δήμου Σαλαμίνας να στείλει ένα φαξ έκτακτου περιστατικού στο ΔΙΚΕΠΑΖ (όπου δεν διαθέτει όμως ο Δήμος Σαλαμίνας - όπως ορίζει ο νόμος - δημοτικό αυτοκίνητο και ειδικευμένο προσωπικό να το μεταφέρει), μείναμε με τα χέρια ... δεμένα (δεν υπήρχε από κανέναν μας η οικονομική δυνατότητα να περάσουμε από την άλλη μεριά της θάλασσας, με ό,τι αυτό οικονομικά συνεπάγεται...) να προσφέρουμε ... ζεστασιά στο άτυχο ζώο, το οποίο κατέληξε την επόμενη μέρα (Κυριακή - 10/12/2017) στο σπίτι της κ. Μαρίνας, αφού ο Δήμος μας, ούτε χώρο φιλοξενίας διαθέτει!
Αυτό, φυσικά, είναι μόνο ένα από τα δεκάδες περιστατικά που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά και υποδεικνύουν - κάθε φορά - την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ έλλειψη δημοτικού κτηνιατρείου και δημοτικού κτηνιάτρου, καθώς και το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός (ο Δήμος Σαλαμίνας) του θανάτου όλων αυτών των άτυχων ζώων!