Καταγγελία πολίτη:"Στο Πολεμικό Ναυτικό συμβαίνουν παράλογα πράγματα, επικίνδυνα για την υγεία των ναυτών και όχι μόνο.."

φωτο αρχείου
Είμαι συγγενής ενός φαντάρου του πολεμικού ναυτικού που υπηρετεί σε μια φρεγάτα στην Σαλαμίνα!
Αυτούς του μήνες που υπηρετεί την θητεία του το παιδί αυτό , έχω μάθει διάφορα σχετικά με το πολεμικό ναυτικό τα οποία πέρα από παράλογα κάποια μου φαίνονται και επικίνδυνα για την υγεία των φαντάρων!
-->
Αρχικά , δεν είναι δυνατόν να πετάγονται σημαντικές ποσότητες φαγητών στην θάλασσαΚαι μάλιστα σε μια εποχή κρίσης την οποία διανύουμε και υπάρχουν εκατοντάδες οικογένειες οι οποίες θα μπορούσαν να ζήσουν με αυτό το φαγητό... 

Για παράδειγμα μαζεύοντας τα τραπέζια οι φαντάροι είχαν περισσέψει κάποιες άθικτες το τονίζω άθικτες πλάκες τυριού και οι ανώτεροι τους είπαν ,αντί να τις βάλουν στο ψυγείο ή όπου αλλού θα έπρεπε να μπουν, να τις πετάξουν στην θάλασσα!

Τόσα πολλά χρήματα έχει δηλαδή ο ελληνικός στρατός που τους περισσεύουν για να πετάνε τουλάχιστον 100 με 200 μερίδες φαγητού σε κάθε γεύμα;

Αλλά το χειρότερο κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένα περιστατικό που έγινε σήμερα (στις 7/2/2018) το πρωί.

Κάποιος ο οποίος εργάζεται στην φρεγάτα όπου κάνει την θητεία του το συγγενικό μου πρόσωπο , ανέθεσε σε τρεις φαντάρους να μπουν στους βόθρους της φρεγάτας και με τα φτυάρια να γεμίζουν κουβάδες με κόπρανα και να τα πετάνε στην θάλασσα έτσι ώστε να καθαριστούν!

Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο να συμβαίνει από διάφορες πλευρές! Κατ' αρχήν τα λύματα αυτά μολύνουν τα νερά στα οποία κάποια μέτρα παρά δίπλα υπάρχουν παραλίες! Δεύτερον τα παιδιά αυτά που μπήκαν μέσα στους βόθρους,  δεν μπήκαν με κάποια ειδική στολή αλλά με τις φόρμες αγγαρείας τους φορώντας πλαστικά γάντια!
Τα παιδιά αυτά ήταν σε άθλια κατάσταση ο καθένας έκανε εμετό τουλάχιστον 5 φορές και έκλαιγαν! Αυτό όμως είναι επικίνδυνο για  την υγεία αυτών των παιδιών! Θεωρώ πως γι αυτές τις δουλειές θα έπρεπε να υπάρχουν ειδικά συνεργεία και όχι να γίνονται ως καψόνια στους εκάστοτε φαντάρους!
Νομίζω πως θα πρέπει κάποιος να επιληφθεί επί των προαναφερόμενων θεμάτων. Γιατί είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά και άλλα πράγματα σε μία χώρα εν έτη 2018!