Η «Αλληλεγγύη για Όλους» και οι Συνεργαζόμενες αλληλέγγυες δομές, γιόρτασαν χθες το ξεκίνημα της νέας χρονιάς

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» και οι Συνεργαζόμενες αλληλέγγυες δομές, γιορτάσαμε εχθές το ξεκίνημα της νέας χρονιάς στο κτίριο Β110 της Περιφέρειας Αττικής, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

-->


Φυσικά η Ανθρωπιστική Οργάνωση "ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ" πανταχού παρούσα, δράσεις της οποίας είναι το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας με την Τράπεζα Σίτισης Σαλαμίνας, καθώς και το Αλληλέγγυο Κοινωνικό Ιατροφαρμακευτικό κέντρο με την Αλληλέγγυα Δομή στήριξης και σίτισης Καλλιθέας.




Η Νικολέττα απο την Αλληλεγγύη για Όλους τόνισε πως η "φτώχεια" και η "λιτότητα" είναι γυναίκες...
Τονίσαμε κι εμείς με την σειρά μας πως και η Ανθρωπιστική Οργάνωση "Στάση Ζωής" είναι επίσης ΓΥΝΑΙΚΑ...
Κοντά μας ήταν εκτός απο την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστος Καπάταης αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χαζηπέρος αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας, στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας αφού έδωσε θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Σωματείου «Στάση Ζωής» και τους εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, τόνισε δε, πως ήταν η πρώτη Δομή Αλληλεγγύης που στην κυριολεξία απο τις πρώτες δύσκολες ώρες της καταστροφής με την απώλεια δεκάδων ανθρώπων με την φονική πλημμύρα που έπληξε την Μάνδρα, την Μαγούλα και την Ν. Πέραμο στάθηκαν έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας.
Η κ. Έφη Ζήση εκπρόσωπος και Επίτιμη Πρόεδρος της «Στάση Ζωής» προσέφερε το κομμάτι της, στους συνεθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας. Συμπλήρωσε δε πώς η "Αλληλεγγύη" για μας, έχει ονοματεπώνυμο...
Λέγεται: Ρένα Δούρου, Χρήστος Καπάταης, Παναγιώτης Χατζηπέρος, Κώστας Βενιώτης, Κατερίνα Βενιώτη, Μίλτος Ευσταθιάδης, Γεωργία Γούλα, Χρήστος Προβέζης, Νάντια Σουμπασάκη, Γιώργος Σαβρανάκης, Εύη Σταμπολή, Μαργαρίτα Δαρζέντα, Ειρήνη Αλεξιάδου, Καίτη και Ελένη Μπούταλη, Γιάννης Στεφάνου, Αντώνης Παπαλεξάνδρου, Ρούλα Νταρζάνου, Θανάσης Θεοδώρου, Γλυκερία Σδούκου, Γιάννης Καραγιάννης, Χαράλαμπος Δρίβας, Γιώτα Χαλκιά, Μαργαρίτα Μώρου, 'Ετα Βασιλείου και η λίστα με τα ονόματα των συνεθελοντών είναι πραγματικά ατέλειωτη...