Τα Ζωνιανά της Σαλαμίνας ...ή αλλιώς Γούβα Μπατσί περιοχή λατομείο

Ή αλλιώς Γούβα Μπατσί, περιοχή λατομείο.
Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που σφραγίστηκε το λατομείο και ένας ολόκληρος μηχανισμός ελέγχου, δε μπορεί να το σταματήσει.
Κατάντια ή δούλεμα;
-->


Κάποτε φυλάγαμε βάρδιες έξω από το χώρο και το λατομείο δε δούλευε.
Περιμέναμε να αλλάξει η δημοτική αρχή για να φύγει ο παράνομος. 
Ο παράνομος όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά η περιοχή έγινε άβατο.
Ο χώρος του ΣΜΑ παραμένει αφύλακτος γιατί ο φύλακας κινδυνεύει, η αστυνομία συμβουλεύει να μην πηγαίνουμε γιατί κινδυνεύουμε και αδυνατεί να μας προστατεύσει. Οι επιθέσεις σε μέλη της Επιτροπής Αγώνα γίνονται συχνότερες. Το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2018 είχαμε ένα ακόμα επεισόδιο με ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Αυτοκίνητο της Επιτροπής που έκανε βόλτα στην περιοχή, διαπίστωσε ότι το λατομείο λειτουργεί και ενημέρωσε την άμεση δράση. Σε δέκα λεπτά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο που επέβαινε σε μηχανή. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και βέβαια δεν είναι η μοναδική επίθεση που γίνεται σε μέλος της Επιτροπής.
Οι γνωστοί άγνωστοι είναι εδώ.!!
Τα Ζωνιανά της Σαλαμίνας είναι εδώ.!!
Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε την περιουσία των δημοτών από τον “κλέφτη” όπως τον αποκαλεί η Δήμαρχος.
Η υπόθεση του λατομείου είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους κατοίκους του νησιού, δημότες ή μη, γι αυτό και τους καλούμε να ενεργοποιηθούν και να σταθούν στο πλευρό μας.
Δηλώνουμε πως θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και να αποκαλύψουμε την ολιγωρία των υπηρεσιών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ.
Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του!! 


Επιτροπή Αγώνα Σαλαμίνας