Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθηγητή και συντρόφου Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου,ιδρυτικού στελέχους της οργάνωσης του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

-->


Ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε το 1925, και από την ηλικία των 15 ετών συμμετείχε στην ΕΠΟΝ και μετέπειτα στο ΕΑΜ, ο σύντροφος Παπακωνσταντίνου για την αντιστασιακη του δράση καταδικάστηκε από τα τότε έκτακτα στρατοδικεία,και εξορίστηκε στη Γυάρο και τη Μακρόνησο, η αντιστασιακη του δράση συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας (1967-1974) όπου υπέστη νέες διώξεις από το τότε φασιστικό καθεστώς.

Αμέσως μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας,και συντασσόμενος με το ΚΚΕ εσωτερικού, συνέχισε να μάχεται μέχρι και τις μέρες μας για τα ιδανικά και τις αξίες της αριστεράς, δίνοντας φωτεινό παράδειγμα,σε νέους και παλιούς συντρόφους.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το σάββατο 24/3/2018 στις 12:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγ.Λαυρεντίου στα Παλούκια Σαλαμίνας.

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, με απόφαση της, αντί στεφάνου θα δωρίσει χρηματικό ποσό στο περιοδικό ΕΑΜ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.