Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Εθελοντική αιμοδοσία - Τρίτη 8 Μαΐου 2018, Δημοτικό Σχολείο Αιαντείου (παλαιό Σχολείο) πλατεία Αιαντείου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  Δημοτικού Σχολείου Αιαντείου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σαλαμίνας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αιαντείου, ορμώμενοι από την έλλειψη αίματος που παρατηρείται στις υπηρεσίες αιμοδοσίας των νοσοκομείων όλης της χώρας, αλλά κυρίως από την ευθύνη που φέρουμε ως άνθρωποι, γονείς και δάσκαλοι να εμπνεύσουμε αλλά και να διδαχθούμε πανανθρώπινες αξίες, όπως αυτές του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνουμε σε συνεργασία με το  “Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς”, την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 και ώρα 16:30-19:00 στο παράρτημα του Δημοτικού Σχολείου Αιαντείου (παλαιό Σχολείο),  στην πλατεία Αιαντείου.
-->


 Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!


5 Λεπτά από το χρόνο μας, μπορούν να κάνουν μια καρδιά να χτυπά!Στηρίξτε την εθελοντική αιμοδοσία και ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ είναι στο ΧΕΡΙ σας!Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή διαβατήριο και τον Α.Μ.Κ.Α. τους.
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ε.ΚΕ.Α. : ekea.gr για τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.