Επιστολή του Δ.Σ του Συλλόγου προς τους καταστηματάρχες της παραλίας και του Αγ. Νικολαου εν όψη καλοκαιρινής περιόδου

Αγαπητοί Καταστηματάρχες ,
Σας γνωρίζουμε ότι ο Εξωραϊστικός Σύλλογος του Αγ. Νικολάου Σαλαμίνας καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την καθαριότητα και τον καλλωπισμό της περιοχής μας, η οποία είναι από τις ωραιότερες σε φυσικό κάλλος στο νησί.

-->
Προς τούτο σας παρακαλούμε θερμά εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου  να συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθειά μας με τις παρακάτω εργασίες ώστε να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο η περιοχή .
α. Ρίψη των απορριμμάτων σας μέσα στους κάδους και στη συνέχεια κλείσιμο των καπακιών.
β. Συλλογή απορριμμάτων απο τα καλαθάκια που βρίσκονται απέναντι και κοντά στο κατάστημα σας. 
γ.  Βάψιμο στα κάγκελα που βρίσκονται απέναντι σας
δ. Συντήρηση του πράσινου ,απομάκρυνση από τα παρτέρια του Δήμου οιουδήποτε αντικειμένου, βάψιμο  και φύτεμα ζαρντινιέρων.
ε. Πλύσιμο - βούρτσισμα με απορρυπαντικό των πλακών δαπέδου  του πεζοδρομίου έναντι καταστημάτων σας.
στ. Οιαδήποτε άλλη εργασία καθαριότητος και καλλωπισμού κατά την κρίση σας.
Σας πληροφορούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα  θα διατεθούν στους  καταστηματάρχες μικρότεροι κάδοι απορριμμάτων, με ταυτόχρονη απόσυρση των μεγάλων ώστε να εκλείψει το αντιαισθητικό και ανθυγιεινό φαινόμενο των πλημμυρισμένων κάδων από σκουπίδια που εναποθέτουν περαστικοί στην παραλία
 Ο Σύλλογος προτίθεται να αναλάβει να  συντηρήσει το υπόλοιπο μέρος του πεζοδρομίου και του δασυλλίου που δεν ανήκει στα καταστήματα ώστε  ολόκληρη  η περιοχή να είναι  καθαρή και καλαίσθητη .
Σας ευχόμαστε καλή καλοκαιρινή περίοδο

ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ