Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Δωρεάν Οφθαλμολογική εξέταση...αλλά μόνο για λίγους;

Δωρεάν Οφθαλμολογική εξέταση μέσω χορηγίας Σταύρου Νιάρχου αλλά μόνο για λίγους...;

Όσοι δεν το γνωρίζετε και μάλλον θα είστε πολλοί από χθες Τρίτη 24-4 έως και αύριο Πέμπτη 26-4 στο Κέντρο Νεότητας γίνεται δωρεάν οφθαλμολογική εξέταση μέσω χορηγίας του Σταύρου Νιάρχου!


-->
Ο Δήμος Σαλαμίνας για ακόμα μία φορά σημαντικά πράγματα που γίνονται στο νησί και αφορούν μεγάλη μερίδα πολιτών δεν τα επικοινωνεί σωστά έως καθόλου.
Για την συγκεκριμένη δράση έγινε μία απλή ανακοίνωση στο site του Δήμου στις 17 Απριλίου (εδώ) τη στιγμή που άλλοι δήμοι της χώρας διαφημίζουν την ίδια δράση πολύ πριν  με ενημερωτικές αφίσες σε όλα τα ενημερωτικά site της περιοχή τους.

Δικαιολογημένα λοιπόν από τη μεριά τους κάποιοι πολίτες διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν ότι όλο αυτό δεν έγινε από αδιαφορία ή ανικανότητα αλλά από δόλο!

Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκεί στο Δήμο Σαλαμίνας δεν έχουν πέσει τόσο χαμηλά αλλά απλά είναι η ασυνέπεια που τους διακρίνει τα τελευταία χρόνια στο θέμα της ενημέρωσης. 
9 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/4/18 22:27

  Οι οπαδοί του Αδέκαστου Τσαβαρή να πάνε για εξέταση γιατί θα νομίζουν ότι δεν τον βλέπουν, αλλά θα είναι στη ψειρού για δύο χρόνια χαχαχαχαχαχααχαχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος25/4/18 22:35

  Ας πάει τότε η οικογενειοκρατία του δήμου κι η αυλή της!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος25/4/18 22:40

  Πήγε να τα φορτώση στην υπάλληλο , σαν δεν ντρέπεται ο παλιάνθρωπος , Ο χτικιάρης ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος25/4/18 23:38

  Τόσοι ανασφάλιστοι και άνεργοι θα μπορούσαν να εξεταστούν...ΚΡΙΜΑ....
  Η ενημέρωση στο ναδίρ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος25/4/18 23:46

  Κοιμούνται όρθιοι εκεί στο δημο.
  Άλλη μια βλακεία γράφετε στο κατάλογο της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος25/4/18 23:56

  τελικά τον έκλεισαν φυλακή !!! τι λες ρε παιδί μου !!! Και τα Πολιτικά δικαιώματα ;;; Αυτό αν δεν είναι καταστροφή ...ρε αυτή η γριά τι θα κάνει τώρα ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος26/4/18 00:30

  ΠΟΙΑ Η ΛΟΥΛΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος26/4/18 00:34

  Λούλα ο νταμαρας ψάχνει κάποια ευρώ που του λοιπουν, μήπως γνωρίζεις κάτι???? Βούλωσε το βρώμικο στόμα σου γιατί θα μάθεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος26/4/18 00:50

  Μάρτυρα υπεράσπισης είχε τη λούλα του για να πει εγώ δεν ξέρω τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.