Η Δήμαρχος Σαλαμίνας στον καθαρισμό του Αρχαίου Λιμένα Σαλαμίνας (δείτε φώτο)

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα. Ρούλα Νάννου έλαβε μέρος στον καθαρισμό του Αρχαίου Λιμένα Σαλαμίνας και όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαρισμό στο facebook:

"Σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου χιλιάδες εθελοντές συντονίστηκαν στην πανελλήνια εθελοντική Εκστρατεία “Let’s do it Greece – Γίνε η Αλλαγή που περιμένεις”, καθαρίζοντας, ομορφαίνοντας και αναβαθμίζοντας περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

-->


H φετινή πανελλαδική εκστρατεία τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Στόχος της εκστρατείας είναι να αναδειχτεί το όμορφο πρόσωπο της πατρίδας μας, το πρόσωπο της χαράς, της ζωντάνιας, της δημιουργίας. Διοργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη περιβαλλοντική Δράση της χώρας.
Στην Σαλαμίνα μας στόχο είχαμε να καθαρίσουμε τον χώρο γύρω από τον Αρχαίο Λιμένα στον όρμο των Αμπελακίων.


Ο πρόεδρος και η επιτροπή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας ήταν εκείνοι που ενεργοποίησαν την δράση αυτή. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την ΔΑΚ, το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, τον ΓΝΟΣ, τον Πέριβο, τους Πεζοπόρους Σαλαμίνας για την συμμετοχή τους.
Ο Δήμος Σαλαμίνας με ανακοινώσεις του, θα πραγματοποιεί τέτοιες δράσεις σε διαφορετικά σημεία του νησιού μας.Σύλλογοι, φορείς και πολίτες επιθυμούμε να συντονιστούν για να φροντίσουμε και να ομορφύνουμε πλατείες, γειτονιές, παραλίες, δάση. Αυτό είναι άλλωστε πολιτισμός."