Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε η Δήμαρχος στα νερά του νησιού


Από νωρίς ξεκίνησε φέτος τα μπάνια της η Δήμαρχος. Βοήθησε και ο πασχαλινός καιρός και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία και κολύμπησε μαζί με τον εγγονό της μπροστά στο εξοχικό της στο Πέρανι.
Δεν ξέρω αν είχε κατά νου να περάσει με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα ότι δηλαδή εμπιστεύεται τις μετρήσεις και τις ανακοινώσεις για την καθαρότητα των νερών μετά τα περσινά τραγικά γεγονότα

-->
που ακολούθησαν την βύθιση του "Αγία Ζώνη ΙΙ" και την πετρελαιοκηλίδα που εξαπλώθηκε σε μεγάλο μήκος των νοτίων ακτών του νησιού, το σίγουρο είναι ότι αυτό έρχεται αβίαστα καθώς αν είχε την παραμικρή αμφιβολία σε καμία περίπτωση δεν θα ρίσκαρε πόσο μάλλον για τον εγγονό της. Άλλωστε ούτε ο γιος της που ανάρτησε την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook δεν έκανε κάποιο σχόλιο και αυτό νομίζω δίνει περισσότερη αξία.
Εμείς να ευχηθούμε στη Δήμαρχο και την οικογένεια της υγεία και και την  πρόνοια ώστε να μην απειληθεί ξανά αυτό το πολύτιμο αγαθό του νησιού μας που είναι οι παραλίες του, τις οποίες χιλιάδες κόσμος κάθε καλοκαίρι  απολαμβάνει.