Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α: Ζητάμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τις οστρεοκαλλιέργειες στην Ψιλή Άμμο Σαλαμίνας

Με  λύπη  και οργή  μαθαίνουμε ότι  το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής  σε συνεδρίαση του 28.03.2018, χωρίς να το  πάρουμε είδηση στη Σαλαμίνα, ενέκρινε την περιβαλλοντική  μελέτη που είχε απορρίψει το Σεπτέμβριο για τις οστρεοκαλλιέργειες στην  Ψιλή Άμμο Σαλαμίνας και στις 17.04.2018 ο συντονιστής της αποκεντρωμένης διοίκησης  Αττικής την έκανε δεκτή.

-->

Επειδή η κατάσταση είναι δραματική και η κυβέρνηση και η περιφέρεια μας αγνοούν, ενώ παράλληλα η δημοτική αρχή έχει χάσει πλέον τον έλεγχο, και  επειδή αντιλαμβανόμαστε και τις δίκες μας ευθύνες απέναντι στο λαό της Σαλαμίνας, για τη ΝΑΥΜΑΧΗΑ ισχύει η συναινετική δημοκρατική πρόταση μας για παραίτηση της Δήμαρχου και ολοκλήρου  του Δημοτικού Συμβουλίου και διενέργεια εκλογών σε ένα μήνα.

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και στην αξιοπρέπεια δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Ας το κάνουμε λοιπόν. Ζητάμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και θα καταθέσουμε την πρόταση μας.

Πιστεύουμε  πως είναι ο μόνος τρόπος να εξετάσουν σοβαρά τα προβλήματα  της Σαλαμίνας οι ιθύνοντες.

Παράλληλα, καλούμε τους κάτοικους  να αναλάβουν οι ίδιοι την εκπροσώπηση του νησιού με ακηδεμόνευτη  γενική λαϊκή συνέλευση που θα συγκαλέσουν οι φορείς, οι συλλογικότητες και οι ενεργοί πολίτες μόνοι τους.


ΣΑΛΑΜΙΝΑ   29 ΑΠΡΙΛΗ 2018